Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Dynamic Resurfacing Facial Pads


107.00 KM

60 pk


ŠIFRA 641628500536

Neraspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+11 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

Anti-Ageing - Dynamic Resurfacing


OPIS PROIZVODA

Piling za lice u formi blazinica 60kom Uklanja mrtve stanice,učinkovito obnavlja,zaglađuje i pruža sjaj koži. Klinički dokazano ubrzava prirodnu obnovu ćelija kože u 28 dana.


NAČIN KORIŠTENJA

Upotreba: Ujutro i uvečer nakon čišćenja lica.Vrlo praktične za upotrebu, blazinicu zagladiti preko lica kružnim pokretima.Jedno pakiranje je idealno za jednomjesečni program njege lica.


SASTOJCI

Patentirana tri-enzimska tehnologija ELEMIS-ova patentirana tehnologija tri enzima pomaže da se efikasno razbije sloj mrtvih ćelija koji se nakuplja na površini kože bez ugrožavanja njene delikatne barijere za vlagu. Lactic Acid Ova prirodna alfa hidroksi kiselina (AHA) nježno radi piling dok pomaže u poboljšanju teksture i tonusa kože. Probiotički fermentni kompleks Pomaže u podršci procesu obnove kože pomažući u promicanju fizičkog odlaganja mrtvih stanica kože, što rezultira blistavijom, revitaliziranom i svjetlijom kožom.


O BRENDU

Donosimo Vam dašak Londona!Vodeći luksuzni britanski skin care brend br.1.Inovativni brend sa preko 30 godina ekspertize, prisutan u više od 45 zemalja svijeta, temelji se na svojoj viziji udruživanja snage prirode, znastvenih inovacija i stvaranju linije njege za kožu koja mijenja industriju ljepote. Premisa brenda je “Istinska Ljepota”.Elemis je brend sa aromaterapijskom dušom, umjetničkim duhom i znastvenim inovacijama koje dovode do vidljivih rezultata.Elemis best seller, ProCollagen Marine krema se proda svakiih 10 sekundi u svijetu!


Podijelite na:



KOMENTARI / RECENZIJE