Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Pro-Collagen Cleansing Balm


120.00 KM

100g


ŠIFRA 641628501526

Neraspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+12 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

Anti-Ageing - Pro-Collagen


NAČIN KORIŠTENJA

Upotreba: svakodnevno ili sedmično kao maska.Nježnim pokretima umasirajte po licu, vratu i dekolteu na suhu kožu. Navlažite prste i nastavite s masažom te kožu očistite toplim ručnikom. Izbjegavajte kontakt s očima. Balzam se može otopiti kada je toplo ali se vraća u početno stanje na hladnom. Može se koristiti i kao hidratantna maska: suhim prstima premažite lice, vrat i dekolte većom količinom balzama. Masirajte dok ne zagrijete kožu i balzam postane proziran. Ostavite 10 minuta. Nježno uklonite


SASTOJCI

Ulje zove Sadrži visok nivo esencijalnih masnih kiselina i drugih mikronutrijenata koji su ključni za održavanje zdrave kože. Starflower Oil/Boražino Uzgajano i presano u Velikoj Britaniji, ovo ulje je najbogatiji prirodni izvor gama linolenske kiseline, koja promiče dobro zdravlje kože pomažući u održavanju metabolizma kože. Padina Pavonica Smeđa alga pronađena na obali Sredozemnog mora za koju je poznato da podržava osjećaj hidratacije.


O BRENDU

Donosimo Vam dašak Londona!Vodeći luksuzni britanski skin care brend br.1.Inovativni brend sa preko 30 godina ekspertize, prisutan u više od 45 zemalja svijeta, temelji se na svojoj viziji udruživanja snage prirode, znastvenih inovacija i stvaranju linije njege za kožu koja mijenja industriju ljepote. Premisa brenda je “Istinska Ljepota”.Elemis je brend sa aromaterapijskom dušom, umjetničkim duhom i znastvenim inovacijama koje dovode do vidljivih rezultata.Elemis best seller, ProCollagen Marine krema se proda svakiih 10 sekundi u svijetu!


Podijelite na:



KOMENTARI / RECENZIJE