Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Parfemske emocije za Dan žena

Share

Parfemske emocije za Dan žena

Nastojat ću izbjeći klišejizirani tekst o tome što bi bilo dobro kupiti za Dan žena jer takvi tekstovi su uglavnom sugestija i uputi na proizvode koji prodavači žele da kupite i često nemaju veze s temom. To su mirisi koji imaju marketinšku priču iza sebe, a ne oni koji su napravljeni zbog emocije ili impresije parfumera.

Piše: Juraj Sotošek Rihtarec 

Zbog toga, Dan žena zaslužuje iskrenu emociju, onu koju žene zaista i zaslužuju jer ovaj tekst je pisan iz muške, a ne ženske perspektive i zapravo više služi muškarcima da za dva dana pokažu koliko im je stalo i koliko su se potrudili.

Guerlain Shalimar Eau de Parfum 

Malo što može nadjačati Guerlain kao mitsku kuću vrhunskih sastojaka, izvanredne kvalitete i originalnih kreacija. Ako bi morao izdvojiti jednu kuću koja ima poseban status, to bi svakako bio Guerlain jer potječe iz 19. stoljeća i ništa ne postoji da nadjača tu tradiciju. Shalimar je jedna od najvećih orijentalnih kreacija ikada napravljenih u spoju s vanilijom, irisom, kožnim notama i prekrasnim orijentalnim akordom. Shalimar, inspiriran vrtovima Shalimara u kojem su ruku pod ruku šetali Shah Jahan i Mumtaz Mahal. Mumtaz je bila careva omiljena ljubav od svih žena, a nakon što je preminula, sagradio je najveći mauzolej na svijetu, Taj Mahal, u spomen na ljubav koja ne poznaje granice.


Chanel No. 19

Parfem koji cijene mnogobrojni parfumeri i za koji mnogi žele da ga potpisuju. Broj 19 je veličanstvena kombinacija irisa i galbanuma, zelenih nota koje daju puderast, zavodljiv efekt čistoće. Iako je No. 5 možda najslavniji parfem na svijetu, No. 19 stoji uz bok veličanstvenoj kreaciji jer pokazuje kolika je moć rafiniranih, elegantnih nota.


Nishane Vain & Naive

Miris koji je inspiriran Malim Princom i njegovom ružom koju gaji, voli i cijeni. Vain & Naive je miris predivne, nježne ruže koja odiše čistoćom, elegancijom i rafiniranošću. Miris koji se radio u Barceloni s najfinijim materijalima, a u sebi ima lepršavost poput prelijepe djevojke koja očarava svojim pogledom.

Ramon Monegal Flamenco

Parfem koji potpisuje 102 godine tradicije rafiniranosti, znanja i najfinijih materijala. Ramon Monegal je zaista predivna osoba koja osvaja karizmom i osobnom pažnjom. Nekada parfumer španjolske kraljevske obitelji, a sada parfumer koji potpisuje svoje kreacije, stvorio je Flamenco, sliku i priliku španjolskog plesa koji pršti tonovima zelene jabuke, maline, jagode, irisa i mošusa. Miris koji osvaja svojom energijom, aurom i postojanošću.

Ukratko, to bi bio moj savjet što izabrati za Dan žena jer svaki od ovih odabira je poseban, ima povijest i ima priču. To nije samo još jedan bezvezan proizvod koji je na polici. To su ikone današnje parfumerije. 





Podijelite na: