Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prvi u Europi lansiramo dva noviteta Ramona Monegala

Share

Prvi u Europi lansiramo dva noviteta Ramona Monegala

Uvijek je lijep osjećaj kada ste prvi u nečemu, no posebno je zadovoljstvo kada ste prva parfumerija u Europi koja lansira dva nova proizvoda iz niche segmenta. Zadovoljstvo nam je da Vam najavimo dva parfemska noviteta koji stižu tokom idućeg tjedna u Plaza parfumerije u Sarajevo i Banja Luku.

Ramon Monegal je parfemska kuća koja ima tradiciju već 102 godine i ime Monegal je sinonim za kvalitetu i rafiniranost. Svaki miris odiše elegancijom i vrlo čistim, prirodnim notama s visokim koncentracijama esencijalnog ulja.

Dva noviteta upotpunjuju Bijelu kolekciju koja objedinjuje vrlo ekskluzivne mirise koji su nekoć bili rezervirani samo za specifična tržišta i ekskluzivna prodajna mjesta kao što su Bergdorf Goodman, Saks Fifth Avenue ili Bloomingdale's. Linija je prožeta originalnim kreacijama koje odišu lepršavim proljetnim notama, revitalizirajućom energijom i bijelim mošusom.

The New Paradise

Ovaj miris predstavlja povratak Monegalovim korijenima, on je impresionistički povratak prirodi i raznobojna himna optimizma i dobrobiti. Piramida ovog parfema simbolizira harmoniju između molekula i prirodnih sastojaka koji su za parfumera simbol raja, određene utopije gdje je sve savršeno. Miris je alegorija opojnog nektara koji odiše senzualnim, lepršavim notama cvijeća, voća, drvenih nota i korijena. Prije svega, miris odiše predivnom smokvom i ciklamom, koji daju dojam Dionizijeve zabave gdje je biti senzualan imperativ.

Hand in Hand

Orijentalni spoj opojne, raskošne ruže i esencije plemenitog ouda. Prilikom stvaranja mirisa, Ramon Monegal je zamišljao svojevrsnu borbu između ruže, koju smatra kraljicom parfumerije, cvijetom ljubavi i esencije ouda, koji je seksepilan, snažan i dominantan miris koji je čista suprotnost ruži. Kada se spoje, onda nastaje eliksir koji ima jedinstven akord i osobnost.

 

Oba parfema će biti predstavljena u parfumeriji Plaza BBI 12. aprila s početkom u 17h, kada ćete moći zaroniti u ovaj čaroban olfaktivni svijet. Očekujemo Vas!



Podijelite na: