Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Zaljubit ćete se u nove Glam Glow proizvode

Share

Zaljubit ćete se u nove Glam Glow proizvode

Najpoznatije maske na svijetu, omiljene u svijetu poznatih, ali nimalo manje ženama i muškarcima širom svijeta Glam Glow možete pronaći i u Plaza parfumerijama.

Prvi kupci Glamglow maski za lice bili su vizažisti i zvijezde Hollywooda, prijatelji danas uspješnog bračnog para Glenn i Shannon Dillmore. Danas je Glamglow multimilionski brend, omiljen i neizostavan proizvod za sve koji žele trenutne i vidljive rezultate. Od lansiranja brenda 2010. godine do danas, Glamglow maske dobitnice su više od trideset prestižnih nagrada i globalno su priznate kao brzo djelujući, inovativni tretmani od blata koji pružaju trenutne i vidljive rezultate.

Ko sve koristi Glamglow maske? Denzel Washington, Jennifer Aniston, Miley Cyrus, Tommy Lee, Nina Dobrev, Jeremy Piven, Jay-Z i mnogi, mnogi drugi. Sexy pakiranja dizajnirana su u skladu s osjećajem kao da sami sebi otvarate poklon i unutra je upravo ono što ste oduvijek željeli, a znak Hollywoodske zvijezde predstavlja simbol slave, glamura i oduševljenja.

 

A vjerujemo kako će vas oduševiti i noviteti koji su stigli u Plaza parfumeriju u BBI centru i parfumerijama u Banja Luci.

 

Good in Bed

Pružite vašoj koži bogati noćni tretman s nježnim kiselinama koje imaju učinak skidanja sloja odumrlih stanica kože. Kationski sastojci smiruju kožu, a magija se dešava kada se dvije suprotnosti privlače! Ova noćna krema služi i kao nježni piling, a u kombinaciji s hijaluronskom kiselinom pruža čaroban osjećaj njegovane i hidratizirane kože.

Inovativna tehnologija formule s pozitivnim jonima – kationima, kojima je ovaj proizvod obogaćen, radi na bazi pozitivnih supstanci koje privlače negativne supstance i u potpunosti ih eliminira. Završni efekat je vidno podmlađena, zategnutija i čvršća koža.  Ova nova njegujuća tehnologija vraća život vašoj umornoj koži.

Sadrži ekstrakt egzotične marakuje, hijaluronsku kiselinu, te AHA, BHA i PHA kiseline koje obnavljaju kožu i vraćaju njenu blistavost.

Ovaj novitet je očarao tržište, jer je njegova posebna, inovativna formula prilagođena svim tipovima kože. Ne propustite ovaj luksuzni tretman koji će vaša koža obožavati! Vaše je samo da se opustite i pustite da se magija desi preko noći!


 

Superserum 6-acid Refining Treatment

Njegujući serum za obnavljanje kože lica učinkovito otklanja odumrli sloj kože nakon čega je koža na dodir glatka poput svile. Ovaj serum doslovno uništava negativne stanice koje se nalaze na površinskom sloju kože, a zbog kojih se javlja problematična koža. Pokreće ga Super 6-Acid Blend – kompleks visoko potenciranih kiselina koje su popularne u luksuznim profesionalnim tretmanima kože. AHA, BHA i PHA kiseline aktivno djeluju na različitim slojevima kože kako bi oslobodile i uništile mrtve stanice i potakle obnavljanje i stvaranje novih, zdravih stanica. Popunjava fine linije i bore na vašem licu, zaglađuje površinu te poboljšava tonus. Formula moćnog koktela s AHA, BHA i PHA kiselinama obnavljaju kožu, dubinski prodiru u sve slojeve kože i vraćaju elastičnost. Također, sadrži hidratantnu kiselinu koja kožu dubinski hidratizira dok je aktivni ugljen dubinski čisti i uklanja mitesere. Izbjeljuje sivi tonus kože, te pruža svježi, odmorni izgled kojim ćete biti prezadovoljni. Formula postaje providna nakon nanošenja.


 


Gentle Bubble Cleanser

Gentle Bubble Cleanser je novi dnevni njegujući čistač koji nježno ali efikasno uklanja sve nečistoće i tragove make-upa. Aminokiseline iz zobi njeguju kožu dok nježni mjehurići dubinski razgrađuju i uklanjaju sve nečistoće. Ovaj novitet je vrhunski dnevni čistač, ali i sjajan proizvod za održavanje hidratacije i njegu kože.

Već spomenute aminokiseline iz zobi u kombinaciji za mjehurićima dubinski čiste vašu kožu i sve ostatke teške šminke koja, ako se u potpunosti ne odstrani, može izazvati kritične probleme kože u budućnosti. Formula s ekstraktom jabuke, vitaminom E i TEAOXI listom zelenog čaja je nježna i bez po kožu štetnih supstanci poput parfema, sapuna, ftalata i sulfata, te SLS+SLES. Inspiriran je efektom duginih boja na samom mjehuriću sapunice. Ne isušuje kožu te je pogodan za vegane.

Isprobajte ovaj fenomenalni proizvod i uvjerite se sami! Nećemo vam zamjeriti ako se zaljubite u njega, jer mnogi već jesu!





Podijelite na: