Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Kombinacija postojanosti i prozračnosti sada je stvarnost

Share

Kombinacija postojanosti i prozračnosti sada je stvarnost

Kao dokazani saveznik savršenog tena, podloga Teint Idole Ultra Wear neizostavan je proizvod u životima žena već više od dvadeset godina. Postojana je i ugodna te u trenu osigurava potpunu pokrivenost, a njezina se formula stalno unaprjeđuje i pomiče granice savršenstva, u neprestanoj potrazi za najboljim mogućim načinom ispunjenja potreba žena.

Posljednji izazov bilo je spajanje dokazanih učinaka Teint Idole Ultra Wear s novom prozračnom formulom, a taj je cilj postignut novim proizvodom: Teint Idole Ultra Wear Nude. Dostupan je u praktičnom pakiranju, u bočici koja stane u baš svaku torbicu, a njegova bestežinska i prozračna tekstura osigurava finiš s učinkom ‘druge kože’ i maksimalnu postojanost. Teint Idole Ultra Wear Nude osmišljen je za žene koje žele 'neprimjetan makeup' i učinkovitu formulu s dugotrajnim djelovanjem, a krasi ga širok raspon nijansi, pokrivenost s prozračnim mat učinkom do 24 sata i potpuno prirodan izgled.

Zahvaljujući revolucionarnom napretku i stručnosti na području njege lica i kozmetike, Lancôme je tijekom godina doveo umjetnost kreiranja nijansi po mjeri do savršenstva, posvećujući posebnu pažnju različitim tonovima kože. Lancôme nudi prozračnu podlogu u 40 nijansi za većinu tonova kože. Sada napokon možete postići finiš s potpuno prirodnim učinkom i pokazati svoje pravo 'ja'.


Duo proizvoda za savršeno prirodnu pokrivenost

S još većim fokusom na potrebe žena, Lancôme je proširio asortiman Teint Idole Ultra Wear kako bi ljubiteljicama ove linije proizvoda i svim ženama koje žele postići prozračnu pokrivenost s mat finišem omogućio podlogu koja objedinjuje sve u jednom, a istovremeno jamči potpuno prirodan izgled. 

Duo proizvoda koji se savršeno nadopunjuju, obožavani Teint Idole Ultra Wear i Teint Idole Ultra Wear Nude, ženama nude mogućnost odabira između potpune i lagane pokrivenosti bez gubitka značajki po kojima je Teint Idole Ultra Wear poznat, a to su besprijekoran mat finiš i 24-satna postojanost. Lancômeovo najnovije izdanje, Teint Idole Ultra Wear Nude, jamči prozračnu formulu s laganim finišem, minimalan sjaj i mat izgled tijekom cijelog dana, u potpunosti omogućujući koži da diše.



Najbolji prijatelj svake žene

Sve više žena teži učinku ‘neprimjetnog makeupa’ i posvećuje sve veću pažnju isticanju prirodne ljepote kože. Žene su više no ikad spremne pokazati svoj prirodni ten i svoje pravo 'ja', a Teint Idole Ultra Wear Nude pravo je rješenje! 

Teint Idole Ultra Wear Nude rezultat je Lancômeovog stručnog znanja u području kozmetike i njege lica, omogućujući svakoj ženi da pronađe optimalnu nijansu. Uz raspon od 40 nijansi po mjeri (lokalno je dostupno 10), njegova formula odgovara većini tonova kože.

Praktična bočica stane u baš svaku torbicu, ispunjavajući potrebe žena. Od poslovnih ručkova do privatnih večera, Teint Idole Ultra Wear Nude osnažuje samouvjerenost žena, otkrivajući savršen ten tijekom cijelog dana.



Jedinstvena formula: prozračna pokrivenost uz nevjerojatnu postojanost

Koja je tajna podloge Teint Idole Ultra Wear Nude za besprijekoran ten tijekom cijelog dana?

Formula koja nudi cjelodnevnu postojanost, ne zahtijeva dodatna popravljanja, sprječava znojenje i ne rezultira neprirodnim sjajem. Ukratko, ostvaruje nemoguće: omogućuje koži da diše, istovremeno joj pružajući mat finiš koji traje i do 24 sata. Postojana i prozračna tekstura podloge Teint Idole Ultra Wear Nude ujednačuje ten laganim mat finišem. Teint Idole Ultra Wear Nude neizostavan je proizvod svake urbane žene koji odolijeva svakodnevnim negativnim čimbenicima, poput temperaturnih promjena i oksidacije uzrokovane onečišćenjem.

 

Pokažite svoje pravo 'ja'

Potaknut željom da istakne prirodnu ljepotu svake žene, Lancôme je novom kampanjom odlučio prekršiti sva pravila. Na fotografijama Merta Alasa i Marcusa Piggotta zablistala je ne samo jedna, već sve tri ambasadorice branda. Različitih podrijetla, narodnosti i dobi, Penélope Cruz, Lupita Nyong’o i Lily Collins utjelovljuju različita lica Lancôme žene.

 

Što im je zajedničko? Moderne su, samouvjerene i vjerne sebi, trajno nas nadahnjujući svojim kvalitetama. Ne boje se iskazati vlastite stavove i spremne su pomicati sve granice: zrače prirodnim sjajem, uvijek su svoje i to odvažno ističu.



Podijelite na: