Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Samo je jedna ruža – ruža za majčin dan

Share

Samo je jedna ruža – ruža za majčin dan

Umjesto nekolicine prijedloga, kako to obično biva, odlučio sam za Vas pripremiti jednu ružu kojom bi obilježili Majčin dan.

Ruža Malog Princa je jedinstvena, On ju njeguje, timari i svjestan je da se takva ruža može pronaći samo jednom tokom života. Zato je Nishane napravio odu prinčevoj ruži u parfemu Vain & Naive, no on nije tema današnje ruže, one za majke.

Majke zaslužuju nešto jedinstveno, zaista posebno i nešto što ne može imati svatko. Postoji jedna sorta ruža – damascena ili Turska ruža. To je sorta ruža koja raste u pustinjskim krajevima Bliskog Istoka, jedna od najcjenjenijih i najskupljih koju možete pronaći na svijetu. Njihov korijen ide neobično duboko jer se one u pustinji bore za život.


Parfem s najneobičnijom ružom u sebi, koji je dostojan ovog lijepog dana je Andy Tauer PHI Une Rose de Kandahar. Parfem koji u sebi ima jednu od najljepših ruža na svijetu, koja dolazi iz Kandahar regije u Afganistanu.

Andy Tauer radi sourcing sam i uspio je nabaviti kandaharsku ružu, jednu od najljepših i najveličanstvenijih ruža svijeta, koje rastu u pustinji i puštaju korijen toliko duboko dok ne nađu hranjive materijale. A miris iznad latica je toliko opojan da djeluje kao slatki ružin med.


PHI Une Rose de Kandahar jer parfem koji je veličanstven, koji ima odlike velikih klasika kao što su YSL Paris, Guerlain Jardins de Bagatelle ili Lancome Magie Noire. PHI je prirodna varijacija ruže koja odiše čistoćom i šarmom, predivan miris koji je dostojan bilo koje majke.

Juraj Sotošek Rihtarec



Podijelite na: