Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Tipovi četkica za maskaru - Koja je najbolja za vaše trepavice?

Share

Tipovi četkica za maskaru - Koja je najbolja za vaše trepavice?

Gotovo da nema pripadnice lepšeg pola koja svoj dan može da zamisli bez MASKARE! Čak i one koje se minimalno šminkaju će vam reći da je maskara ,,must have'' i da bez nje ne idu ni do prodavnice!

I zaista - ništa ne promeni tako naš izgled kao guste tamne trepavice! Tržište nudi veliki izbor različitih tekstura maskare, ali ono što je kod nje najbitnije jeste ČETKICA!

 

Sigurni smo da ste se oduvek pitale za šta služe svi ti raznovrni oblici četkice i zato vam u današnjem postu dajemo mali vodič kroz tipove četkica i otkrivamo koja je funkcija svakog.

 

Nađite pravu za svoje trepavice i podignite šminkanje očiju na viši nivo!

 



Češljić - Četka češljić je najboljil izbor ukoliko želite da izbegnete gromuljice na trepavicama. Oštri zupci će se lako zavuči između trepavica i razdvojiti ih tako da će izgledati maksimalno prirodno. Ovaj četkica je idealna za vas koje želite što prirodniji izgled - bez grudvica. Mana mu je što ne utiče na volumen ni dužinu trepavica.

 

Kuglica - Ova četkica možda izgleda kao nešto što je stiglo iz svemira! Ova četkica je najbolji izbor ukoliko želite precizno nanošenje maskare. Mala četkica praktičnog oblika vam omogućava da pojedinačno namažete svaku trpavicu - od onih najdužih do najtanjih u uglovima očiju. Mana - potrebno je dosta više vremena nego sa standardnim četkicama!

 

Gusta - Gusta, velika, široka četkica je najbolji izbor ukoliko želite upadljive trepavice sa puno volumena i dužine. Idelna za vas sa prirodno dugim gustim trepavicama. Pravi se od sintetičkih vlakana sa dlačicama koje su gusto zbijene jedna do druge i duge. Mana joj je što je malo teža za manevrisanje osobama sa kraćim tanjim trepavicama.

 

Tanka - Duga drška i uska četkica sa kratkim dlačicama je idealna za osobe sa kraćim trepavicama, jer će lako dopreti do korena i izvući trepavice na način koji želite. Daleko je lakša za manevrisanje od gustih četkica. Osobe sa prirodno dugim gustim trepavicama je koriste kada žele da maksimalno naglase i izvuku dužinu. Uz odgovarajuću formulu proizvoda uspeće i da daju volumen trepavicama.

 

Zakrivljena - Zakrivljene četkice su stvorene za sve vas sa trepavicama koje rastu ravno i potrebno vam je da ih zaoblite. Naravno, neophodno je i da ih uvijete pre nanošenja maskare, ali četkica će pomoći da namažete svaku dlačicu. Okrenite je na unutra zakrivljenom stranom ka korenu trepavica i polako vucite na gore.



Podijelite na: