Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Orange de Bahia, najnoviji Boucheron parfem posvećen je rijetkom afričkom dragulju pod nazivom Mandarin Garnet

Share

Orange de Bahia, najnoviji Boucheron parfem posvećen je rijetkom afričkom dragulju pod nazivom Mandarin Garnet

Francuska kompanija za nakit Boucheron najavila je novi unisex parfem pod nazivom Orange de Bahia. U razvoju kompozicije učestvovao je parfimer Michel Girard.

Inspiracija za novi parfem je rijedak dragulj iz Afrike, Mandarin Garnet. Upravo njegova nevjerojatna ljepota, koja odražava sve aspekte narančaste boje, inspirirala je stručnjake brenda da kreiraju novu kolekciju moderne odjeće i finog nakita. Nije iznenađujuće da i majstor mirisa ne može ostati ravnodušan prema prekrasnom kamenu.



U svom stvaralaštvu, Michel Girard je pokušao da stvori narančaste nijanse Mandarin Garneta što je više moguće. Za ovo su kao početne note izabrane narandžaste i zelene esencije mandarine, koje se zamjenjuju apsolutnom ružom, smokvinim listom i kokosovim mlijekom u srcu. Ova kombinacija, koja je vrlo rijetka u piramidama duhova, završava bazom bijelog cedra i ambera.


Miris proizveden i za muškarce i žene istaknut je buketom mirisnih citrusa, voćnih i drvenih mirisnig tonova koji će donijeti senzualan, uzbudljiv i prirodan mirisini osjećaj. Jednom kada ga nanesete primijetit ćete dugotrajnu kvalitetu mekših mirisnih praškastih, svježih I sočnih nagovještaja koji skrivaju suštinu svježih, umirujućih i dubokih osjećaja.

U ravnoteži jarkih boja i nijansi za parfem i ambalažu, Orange de Bahia moći ćete pronaći u našim parfumerijama, kao i u našoj online parfumeriji, u prepoznatljivom dizajnu Boucheron Brenda u boci od 125 ml.



Podijelite na: