Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Bijela za čistoću. Bijela za mekoću. Bijela za savršenu ravnotežu.

Share

Bijela za čistoću. Bijela za mekoću. Bijela za savršenu ravnotežu.

Parfem Santal Blanc brenda Van Cleef & Arpels je cvijetno-drveni miris i za muškarce i žene. Predstavljen je kao novi dodatak kolekciji Extraordinaire koja se temelji na minimalizmu i mirisnoj izvrsnosti.

Baršunasto drvo

To je drvo puno senzacija, dragocjeni sastojak koji oslobađa talase mirisa tako meke kao milovanje. Sandalovina se pridružuje kolekciji Extraordinaire, koju je otkrio parfimer Michel Almairac.

Potiče iz Nove Kaledonije, sandalovo drvo je rijetka sorta otkrivena od strane zapadne parfimerije tokom 19. stoljeća. Od tada parfimeri nisu prestali da se umaraju njegovom jedinstvenom, toplom i baršunastom aromom.





Čista poezija

Ovaj teksturirani miris ima za cilj da dočara "bijeli materijal", pojačavajući najdelikatnije i pamučne aspekte sandalovine.

Bijela za čistoću. Bijela za mekoću. Bijela za savršenu ravnotežu.
Po prvi put, ikona kolekcije Extraordinaire je lakirana u besprijekornom bijelom kako bi odražavala rafiniranu mirisnu strukturu.

„Želio sam da stvorim osjećaj mekog, umirujućeg ulja za drvo“, kaže Michel Almairac. “Sandalovo drvo, sa svojom kremastom teksturom, bio je očigledan izbor u mom umu jer podsvjesno evocira ideju čistog i nježnog bijelog. Da bi što više naglasio ovaj aspekt, dodao sam notu smokvinog mlijeka i praškastog mošusa. ”

Podignuta živahnom mandarinom, mlijeko sandalovine i smokve izražavaju svoje baršunaste note. Mudus mošusa krije puderasto ljubičastu i delikatno bademastu tonku kako bi stvorio pamučni omotački trag.




Santal Blanc možete pronaći u Plaza parfumerijama i Plaza online shopu.



Podijelite na: