Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Parfemi sa mirisom ruma, pogledajte koji su naši favoriti...

Share

Parfemi sa mirisom ruma, pogledajte koji su naši favoriti...

Kada pomislite na rum, parfem sigurno nije prva stvar koja vam pada na pamet.


Ali miris ruma, se itekako upotrebljava kod kreiranja parfema. Note ruma najbolje se kombinuju sa slatkom vanilijom ili svježim agrumima. Bez obzira na to volite li ga piti ili ne, sigurno ćete voljeti tople note ovog gurmanskog sklada. Pogledajte ove mirisne kreacije sa notom ruma koji će vas definitivno opiti, bez mamurluka, naravno…


Od čega se proizvodi RUM?


Rum je nastao sredinom 17. vijeka na Karibima i stvoren 

je od melase šećerne trke,koja se upotrebljava za proizvodnju šećera. 

Melesa se zatim destilira i drži u hrastovim bačvama

kako bi dobila smeđu boju ruma.

Kako rum miriše kao glavni sastojak u parfemu?

Rum je gurmanski sastojak, sama činjenica da se upotrebljava kao sastojak u hrani ili kao piče govori dovoljno . Miris ruma odaje toplu siropnu aromu koja zaista privlači naša čula. U jestivom obliku kao i u parfemskom obliku rum se odlično spaja sa slatkom vanilijo, medom, citrusima i ostalim tropskim okusima.














TOM FORD VELVET ORCHID


Vjerovatno već poznajete ili ste čuli za ovaj gurmanski parfem, koji će se polako uvrstiti u parfemske klasike. Tom Ford Velvet Orchid ispunjen aromom ruma ja miris koji opija mnoge. Mješavinu ruma, meda i vanilije možete praktično osjetiti već prije nego što ga nanesete na kožu (preporučuje se: da ga prvo osjetite na papiru ili poklopcu da vidite koliko je moćan). Osim toga, spoj sastojaka će vas prevesti ravno u Havanu, na Kubu, u još jedan dom ruma. Dok ga mirišete razmišljajte o starinskim automobilima, fabrikama cigara i šarenolikoj arhitekturi Kube. Parfem je prilično jak i opojan, tako da će samo jednim ili dva nanošenja očarati mnoge oko vas.



















ARMANI CODE ABSOLU FOR HIM


Tople, sirupaste note ruma mešaju se sa kremastom vanilijom i mandarinom za jedan od najseksepilnijih mirisa koje ste probali. Armani Code Absolu odnosi se na zavođenje i vjerujte nam parfem stvarno odaje moćnu auru koja se je mnogima dopala i parfem digla na najviše police u vašoj kućnoj kolekciji. Također ovaj parfem sadrži najveći postotak esencijalnih ulja u kompletnoj Armani Code kolekciji, što znači da su nevjerovatno dugotrajni i intenzivni. Odlično se spaja s odijelom, čašom kvalitetnog ruma i opojnom cigarom iz Kube.

















CAROLINA HERRERA 212 VIP EAU DE PARFUM FOR HER


Ovo je ženski odgovor na parfeme sa rumom. Uz božanstvenu mješavinu ruma sa vanilijom i bergamotom, bit ćete spremni za večernji ples, samo je potrebna blistava haljina za maksimalan učinak, jer ovo je miris po kojem ćete željeti biti primjetni. Ovaj parfem Carolina Herrera je predstavljen još 2010. godine, ali to će uvijek biti pravi izbor za zabavu.




Podijelite na: