Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Pure Shots - Čisti 'Shot' brige o sebi.

Share

Pure Shots - Čisti 'Shot' brige o sebi.

Predvodnik u njezi kože, YSL Beauty dovodi u pitanje status quo na više načina. Ne samo da je prigrlio odvažan novi pristup njezi kože, već je došao i do revolucionarnog otkrića, a sve to uz ovladavanje nabavom i uz upotrebu dragocjenih sastojaka iz marokanskih vrtova. YSL luksuz nikada nije bio ovoliko učinkovit, inovativan, čist.

Istraživački tim brenda YSL Beauty prigrlio je avangardni pristup njezi kože nadahnut preciznom medicinom, disciplinom u razvoju kojoj je cilj pronaći rješenja za liječenje i prevenciju prilagođena okolini i životu svakog pojedinca, te se time usredotočiti ne samo na kožu, već i na životni stil.

 

Znanstveni savjetodavni odbor YSL-a se stoga ne sastoji samo od dermatologa, već i od znanstvenika, botaničara i stručnjaka za lifestyle koji su dio ove inovativne perspektive njege kože, u čijem je središtu životni stil. Pri provođenju naprednih znanstvenih analiza i kliničkih ispitivanja kako bi se istražili učinci urbanog života na kožu, Odbor YSL-a došao je do revolucionarnog otkrića: urbani stil života ubrzava starenje kože za 40 %.

 

Ovo je prvo otkriće ovakve vrste u industriji te će utrti put prema tretmanu i pružanju podrške koži u urbanim sredinama.

 

Užurbani životni stil globalna je pojava u velikim gradovima. Žene možda ne žele promjene i kompromise u svom životnom stilu, ali su im potrebna rješenja za njegu kože koja su kompatibilna s njim. Na temelju pionirskog otkrića i potreba modernih žena, YSL Beauty razvio je novi pristup njezi kože.

 

Rezultat tog znanstvenog putovanja jesu serum NIGHT REBOOT i linija PURE SHOTS kojima se predstavljaju prilagođena i usmjerena rješenja za njegu kože s ciljanom učinkovitošću.


Dnevna doza esencijalnih elemenata kože djeluje u sinergiji s učinkovitim biljkama iz vrtova YSL Ourika kako bi se postigao trostruki učinak:

  • koža je nahranjena i tretira se u srži
  • ispravljaju se veći znakovi na koži (linije, bore, obješenost i nedostatak sjaja)
  • koža je trenutno i vidljivo poboljšana uz dugoročno ispravljanje urbanih znakova starenja.

 

Priroda i znanost ujedinjuju se u inovativnoj liniji koja se bori protiv znakova urbanog starenja za pomlađenu kožu.

 

Prilikom rada s moćnim i izdržljivim biljkama u vrtovima Ourika u Maroku, YSL Beauty nadzire njihovu sadnju, analize i berbu. Ove se biljke uzgajaju u ekstremnim klimatskim uvjetima i proizvode moćne aktivne sastojke sa snažnim učincima na kožu.

 

Krema i serum mogu se više puta puniti i time smanjiti utjecaj na okoliš – praktična bočica linije Pure Shots prikladna je za sva četiri seruma, tako da se mogu po želji mijenjati unutar istog pakiranja. Losion se može reciklirati.

 

Linija PURE SHOTS objedinjuje hidratantni losion, dnevnu kremu, te 4 seruma sa ciljanim djelovanjem, a više o svakom pojedinom proizvodu i sastojcima, pronađite u priopćenju u prilogu.

NIGHT REBOOT vodeći je serum u liniji Pure Shots. Zahvaljujući snažnim svojstvima kaktusa kraljice noći, koji cvate samo 6 sati svake godine i u toj rijetkoj prilici otpušta svoj djelotvoran šećer, ovaj serum već do sljedećeg jutra pomaže smanjiti znakove umora koji nastaju kao posljedica života u urbanoj sredini.

 LINES AWAY serum ima ekskluzivnu tehnologiju mikropopunjavanja u mekoj i kremastoj teksturi. Poput kukuljice koja vraća puninu, ova tehnologija u trenu stvara „drugu kožu” kako bi se koža hidratizirala i zagladila. Ova obavijajuća, svilenkasta formula pretvara se u veo mekoće.

 LIGHT UP serum - Lagana, mliječna tekstura sadrži posebnu mješavinu mikrozrnaca za korekciju boje kojom se ispravlja ton kože, ali ujedno i zadržava njezin prirodan izgled. Koža je posvijetljena, a lagana tekstura pruža joj osjećaj svježine i mekoće.

 Y SHAPE serum pet puta je rjeđi od klasične kozmetičke vode, poboljšava moć upijanja kože. Tekućina brzo prodire i, zahvaljujući transdermalnoj kozmetičkoj tehnologiji, pomaže isporučiti aktivne sastojke duboko u kožu. Također izaziva učinak trenutnog učvršćivanja.U svakoj kapi losiona Hydra Bounce Essence-in-Lotion nalaze se tisuće obloženih kapljica vode i ulja koje poboljšavaju moć upijanja kože za trenutnu hidrataciju i osjećaj ugode. Na koži ostavlja površinski sloj nalik kremi.

 


Jedinstvena tehnologija kreme Perfect Plumper Cream odvodi žene na nenadmašno osjetilno putovanje, koje se sastoji od triju različitih tekstura za trenutnu puninu i sjaj:

 

gusto: bogata, hranjiva tekstura za umirujući i ugodan osjećaj

rijetko: tekstura se topi na koži u veoma tanku formulu koja se brzo upijasvježe: gladak i svjež završni sloj odmah nakon nanošenja pruža intenzivnu hidrataciju, podatnu kožu i djelovanje protiv starenja.


Hydra Bounce Essence-In-Lotion (200ml)
116.00 KM
Pure Shots Light Up Serum (30ml)
194.00 KM
Pure Shots Lines Away Serum (30ml)
194.00 KM
Pure Shots Night Reboot Serum (30ml)
194.00 KM
Pure Shots Y Shape Serum (30ml)
194.00 KM
Pure Shots Perfect Plumper Cream (50ml)
218.00 KMPodijelite na: