Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Donosimo Vam dašak Londona u BiH!

Share

Donosimo Vam dašak Londona u BiH!

Vodeći luksuzni britanski skin care brend br.1 od danas je dostupan u svim PLAZA parfumerijama kao i na PLAZA web shopu.

Inovativni brend sa preko 30 godina ekspertize, prisutan u više od 45 zemalja svijeta, temelji se na svojoj viziji udruživanja snage prirode, znastvenih inovacija i stvaranju linije njege za kožu koja mijenja industriju ljepote.

 

Premisa brenda je “Istinska Ljepota”.

 

Elemis je brend sa aromaterapijskom dušom, umjetničkim duhom i znastvenim inovacijama koje dovode do vidljivih rezultata.

 

Elemis best seller, Pro Collagen Marine krema se proda svakiih 10 sekundi u svijetu!



 

Glavni temelji poslovanja brenda Elemis su :

 

1.Dobrobit i zdravlje kože

  •  Proizvodi Elemis pružaju adekvatnu zaštitu i njegu kože.

 

2. Dokazani rezultati

  • Svaka nova Elemis formula je rigorozno testirana i klinički dokazana, kako bi se postigla maksimalna efikasnost. Elemis je posvećen u dostavljanju rezultata koji se mogu vidjeti i osjetiti.

 

3. Skin care koji je ugodan na koži

  • Pristup Elemisa prema njezi kože je holistički , uključuje sva čula.                                    

 

4. Transparentne Inovacije                                                                                         

  • Svi proizvodi Elemis su razvijeni i nastali u Londonu, po najvišim standardima kvalitete i sigurnosti.

 

 

Njihovi temelji leže u pružanju odgovarajuće njege svakom pojedinom klijentu kroz pristup temeljen na dijalogu, odličnom poznavanju kože klijenata ,stalnom usavršavanju, bez kompromisa u kvaliteti.

 

 

Sve je počelo “davne” 1989. godine kada je poduzetnica i investorica Linda Steiner krenula u potragu za saradnicima koji će joj pomoći napraviti kozmetiku  što dostupniju potrošaču.

 

1990. godine Linda Steiner osniva beauty brend Elemis a ubrzo joj se pridružuje Noella Gabriel kao glavna edukatorica i voditeljica inovacija. Nakon toga, timu se pridružuje Sean Harrington koji počinje pomalo mijenjati putanju Elemisa, usmjeravajući ga u profesionalne kozmetičke salone i spa centre, dok je četvrta ključna osoba, Oriele Frank, krenula pomicati granice samog brenda kroz inovativni marketing, pakiranja i dizajn.

 

1996. godine Elemis je akviziran od strane najvećeg svjetskog spa konglomerata. Linda Steiner odlazi iste godine u penziju, prepuštajući Seanu, Noelle i Oriele nastavak razvoja brenda Elemis.Nastavljaju intezivno raditi na brendu,sa novim formulacijama i pakovanjima.Razvijaju novi logo, preko 600 novih komponenti pakovanja, te 1998.godine ponovo relansiraju brend. Ovaj trio, još uvijek, nakon 30 godina je na čelu brenda.

 

Godine 2001. u Londonu otvara se spa centar “House of Elemis” , koji je danas jedan od najpoznatijih spa centara u Velikoj Britaniji.

 

 

Otkrijmo zajedno best sellere brenda Elemis!

 

 

Pro-Collagen Marine Cream (50ml)
235.00 KM
Pro-Collagen Marine Oil (15ml)
175.00 KM
Pro-Collagen Cleansing Balm (100g)
120.00 KM
Ultra Smart Pro-Collagen Enviro-Adapt Day Cream (50ml)
472.00 KM
Dynamic Resurfacing Facial Pads (60 pk)
107.00 KM
Superfood Facial Oil (15ml)
128.00 KM
Pro-Collagen Advanced Eye Treatment (15ml)
124.00 KM

 


Pro Collagen Marine - krema se proda svakih 10 sekundi u svijetu

 

Višestruko nagrađivana,klinički dokazano, smanjuje pojavu bora u 14 dana, poboljšava hidrataciju i ostavlja kožu čvršćom i sjajnijomJedinstvena mediteranska alga Padina Pavonica pomiješana s ginkom pruža vrhunsku zaštitu od slobodnih radikala, te pomiješana s dragocjenim ružinim i mimozinim apsolutima stvara vrhunsku kremu protiv starenja. Pro-Collagen Marine SPF30 50ml  krema dolazi i u kombinaciji s SPF-om 30 za one koji svakodnevno žele zaštitu sunca.Za suhu kožu kojoj je potrebna hidratacija i njega tokom cijelog dana, tu je  Pro-Collagen Marine Ultra-Rich 50ml

 

 

 

Pro-Collagen Marine Oil 15ml

 

Obnavljajuće ulje za lice formulirano je s triom morskih algi, Padina Pavonica, Zlatna morska trava i vodena vodopada, za postizanje maksimalne hidratacije, smanjujući pritom pojavu sitnih linija i bora. Koža izgleda mladoliko i blistavo, a tekstura kože izgleda revitalizirano i obnovljeno.

 

 

 

Pro-Collagen Cleansing Balm 100g

 

Balzam za čišćenje lica.Najprodavaniji Elemis čistač. Ovaj moćan, dubinski balzam za čišćenje lica otapa šminku, svakodnevnu prljavštinu i zagađivače iz okoliša.Transformiše se u 3 jedinstvene teksture, balzam, ulje i mlijeko. Koža je intenzivno očišćena, njegovana i obnovljena za blistav ten.

 

 

 

ULTRA SMART Pro-Collagen Enviro-Adapt Day Cream 50ml

 

 

Dnevna krema za lice, pomaže koži da se prilagodi mikro-klimatskim promjenama tokom dana, ostavljajući kožu glatkom i hidriranom.Kožu čini elastičnom,ublažava izgled dubokih ucrtanih linija, za mlađi i čvršći ten.

 

 

 

Dynamic Resurfacing Facial Pads 60kom - Piling za lice u formi blazinica 60kom                                                                              

 

Uklanja mrtve stanice,učinkovito obnavlja,zaglađuje i pruža sjaj koži. Klinički dokazano ubrzava prirodnu obnovu ćelija kože u 28 dana.

 

 

 

Superfood Facial Oil 15ml

 

Ulje za njegu lica. Ova prirodna mješavina visoko koncentrirane superhrane duboko njeguje i hidratizira. Brokula, laneno sjeme i radič hrane kožu antioksidansima i omegom, njeguju i zaglađuju površinu kože. Lagano, nemasno i brzoupijajuće, ovo će ulje ostaviti vašu kožu uravnoteženom, zdravom i blistavom.

 

 

 

Pro-Collagen Advanced Eye Treatment 15ml


Ovaj napredni tretman za oči cilja tanke linije i bore nježnog područja oko očiju. Kombinacija aktivnih sastojaka i izuzetne vlage zaglađuje kožu i pruža mladalački izgled.zuzetno aktivna alga Padina Pavonica i sjemenke cvijeta lana popravljaju tonus i čvrstoću kože, dok sofisticirani kompleks amino kiseline privlači i uvlači vlagu duboko u kožu.






Podijelite na: