Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
L’Occitane kruti šamponi – predivna kosa i zdrav planet!

Share

L’Occitane kruti šamponi – predivna kosa i zdrav planet!

Zbog ovih krutih šampona mogli biste potpuno promijeniti svoju rutinu njege kose

L’Occitane čvrsto vjeruje da se potrošnja treba pretvoriti u obnavljanje, odnosno u ponovnu upotrebu. Vođen tom snažnom željom odlučio je postati istinski “uzgajivač promjena” u smislu odabira i uzgoja svojih sastojaka te utjecaja na planet. Zato neprestano istražuje i otkriva nevjerojatna čuda koje nam priroda svakodnevno pruža.

 

Baš zato što L’Occitane vjeruje da priroda zna najbolje, uvijek u njoj traži potrebna rješenja. Tako je iz prirode stvorena i veličanstvena kolekcija Aromakologija koja predstavlja snagu kojom mirisi utječu na naša osjetila i umijeće spajanja prirodnih sastojaka kao idealno rješenje za jedinstvene potrebe kose. Svi proizvodi Aromakologija kolekcija stvoreni su s ljubavlju i desetljećima dugim iskustvom botaničke stručnosti – sadrže pet eteričnih ulja i dva glavna biljna aktivna sastojka te baš nikad ne sadrže silikone. Dosadašnji prodajni hitovi pakirani su u bočice od reciklirane plastike te u varijantu s još manje plastike – refile.




 

 

Čvrsta odluka za planet!

 

Ipak, L’Occitane je odlučio napraviti još jedan korak dalje prema praktičnosti za kupce i očuvanju našeg planeta! Zato je predstavio važan novitet – krute šampone koji u jednom donose učinkovitost formule, ali i nježnost biljnih aktivnih sastojaka inkapsuliranih u neodoljivim mirisima kolekcija za njegu kose. Šamponi su obogaćeni onim najdragocjenijim iz bilja – veličanstvenim eteričnim uljima koja i u ovoj kolekciji oduševljavaju svojom nevjerojatnom učinkovitošću.

 

Upravo je kreiranje krutih šampona bio sljedeći korak prema još većoj prirodnosti. Baš kao i tekući, stvaraju savršenu pjenu, neodoljivog su mirisa i ne sadrže silikone ili sulfate. Osim toga, i pakiranje je veliki korak prema naprijed za još veću nježnost prema planetu jer ne sadrži plastiku niti recikliranu plastiku – napravljeno je od 100 % recikliranog papira. Kao šećer na kraju, kolekcija inspirirana stručnošću poštuje i sva L’Occitane načela o čistoći sastojaka uz formulu s 98 % biorazgradivih sastojaka. Možemo glasno reći da su u ovoj priči svi pobjednici!




 

Postoji još jedan razlog zbog kojeg L’Occitane toliko voli krute šampone za kosu… a to je količina vode koju štede pri proizvodnji krutih u usporedbi s tekućim šamponima. U ovoj priči svi sudionici više štede, a dobivaju i koriste ono najbolje iz prirode, što obožavamo!

 

Preostaje još samo odabrati između tri dostupna kruta šampona: Pročišćavajući kruti šampon za svježinu vlasišta, Kruti šampon za intenzivno obnavljanje suhe i oštećene kose, ili Nježni kruti šampon za ravnotežu vlasišta.




Purifying Freshness Solid Shampoo (60g)
28.00 KM
Gentle & Balance Solid Shampoo (60g)
28.00 KM
Intensive Repair Solid Shampoo (60ml)
28.00 KM


 

Na kraju vrijedi spomenuti da novi kruti šamponi toliko mirišu da ćete i kroz zatvoreno pakiranje osjetiti miris koji će uljepšati vašu kupaonicu ili toaletnu torbicu na putovanju!






Podijelite na: