1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
NOVO
Private Blend Bitter Peach Eau De Pafum
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

Private Blend Bitter Peach Eau De Pafum

662.00 KM

50mlŠIFRA 888066114325

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+66 PLAZA cvjetića

Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

O BRENDU

Kada neko spomene Tom Ford prva asocijacija je elegatnost, muževnost i perfekcionizam, ili kratko rečeno ono što odvaja idealnog muškarca od ostalih. Upravo je to Tom Ford napravio od svog vlastitog brenda kojeg je pokrenuo 2005. godine nakon što je radio za Gucci i Yves Saint Laurent.
Ford je samo nakon godinu dana od osnivanja svoje kompanije lansirao Black Orchid parfem koji je dugo vremena bio među najprodavanijim parfemima i definitivno spada u njegove najuspješnije parfeme. Od tada je lansirano nekoliko uspješnih mirisa za muškarce i žene. Niko ne zna tako dobro spojiti kombinaciju luksuza i strasti.
Ono što mnogi ne znaju je da je prestižna talijanska modna kuća Gucci, 90-tih godina bila pred gašenjem, ali je Tom za samo 2 godine napravio preoket i napravio značaj uspjeh.
Mnogi korisnici opisuju Fordove parfeme kao glamurozne i zavodljive ili kao kombinaciju strasti, nježnosti i ljubavi. Parfemi kojim se svi rado vraćaju.

Tom Ford u svojoj kolekciji ima preko 60 parfema i rađeni su u saradnji sa Givaudan, David Apel, Honorine Blanc, Calice Becker, Olivier Dillotin, Richard Herpin, Yves Cassar i mnogi drugi.


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE