1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
NOVO
A Drop D'issey Eau De Parfum
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

A Drop D'issey Eau De Parfum

122.00 KM

30mlŠIFRA 3423222010287

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+12 PLAZA cvjetića

Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

OPIS LINIJE

Jorgovan je više od cvijeta, to je cvijet koji drži svoj miris u tajnosti, koji se ne može uhvatiti.Izazov koji bi mogao prihvatiti samo kreativan um poput naše parfumerice Ane Ayo: zamišljanje mirisa cvijeta koji se ne može uhvatiti.


SASTOJCI

GORNJE NOTE: akord bademovog mlijeka,SREDNJE NOTE: jorgovan,BAZNA NOTA: akord mosusa


O BRENDU

Issey Miyake je japanski modni dizajner poznat po inovacijama tkanine i korištenju tehnologije za izradu zanimljivih i praktičnih odjevnih predmeta. Miyake je rođen u Hirošimi 1938. godine, i bio je svjedok i preživjeli atomskog bombardovanja grada tokom Drugog svjetskog rata. Nakon studija grafičkog dizajna na Univerzitetu Tama Art u Tokiju, Mikyake je nastavio raditi za neke od najpoznatijih kouturiera 1960-ih. Preseljenje u Pariz dovelo je do posla za Guya Larochea i Givenchyja. Još jedan prijelaz u New York donio je priliku dizajniranja gotovih konfekcija za Geoffrey Beene. Miyake se 1970. vratila u Tokio, osnovala Miyake Design Studio i započela s proizvodnjom ženske mode. Miyakeovo veliko znanje o tkaninama dovelo je do inovacije u odijevanju odjeće koja koristi vruću presu za dodavanje trajnih pletiva haljinama koje su već bile izrezane i ušivene. Ostale inovativne mode iz Miyake-a uključuju A-POC (akronim za "komad odjeće") koje su cijevi od tkanine koje kupac može izrezati u različite oblike i stilove, te Issey Miyake linija (poznata i kao " Karfiol "izvan azijskog tržišta), linija košulja jedne veličine koja pristaje svim nositeljima i prodaje se u plastičnim tubama. Miyake se službeno povukla iz dizajna 1997, ali nastavlja sa nadgledanjem svih linija u kompaniji. Miyake također održava trgovinu u Japanu pod nazivom ELLTOB TEP. Issey Miyake mirisi nude se u kombinaciji s Beauté Prestige International, podružnicom Shiseido.


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE