Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Nourishing Care Conditioner Refill


75.00 KM

500ml



ŠIFRA 3253581535226

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+8 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

REGENERATORI ZA


OPIS PROIZVODA

Obogaćen maslinovim uljem, ovaj kremasti balzam intenzivno hrani suhu do vrlo suhu kosu, bez osjećaja težine.Nežan miris mešavine 5 eteričnih ulja koju čine cedrat, lavanda, kamilica, limun i eukaliptus, umiruje i čisti teme, a kosu ostavlja divno mirisnom. Vlasi kose su nahranjene, kosa je meka, odmršena, sjajna i lako ju je oblikovati. nanijeti na mokrru kosu, umasirati i isprati.


O BRENDU

L'OCCITANE priča započinje 1976. godine, kada je njegov osnivač, Olivier Baussan, počeo destilirati eterična ulja i prodavati ih u svojoj voljenoj zemlji Provansi Opremljen optimizmom, kamiončićem i znanjem o biljkama, 23-godišnji Olivier Baussan upustio se, za početak, u preradu ulja ružmarina. Ovo ulje je prodavao lokalno i to je bio početak uspješne priče. Proširivši proizvodnju na sapune i kreme inspirirane zemljom u kojoj je odrastao, želja mu je bila dovesti prirodne proizvode u domove diljem svijeta. L'OCCITANE ima 6 jasnih pravila, usmjerenih na zaštitu našeg dragocjenog planeta i ophođenje prema ljudima s poštovanjem.


Podijelite na:



KOMENTARI / RECENZIJE