Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Purifying Freshness Conditioner


47.00 KM

250ml



ŠIFRA 3253581585887

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+5 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

REGENERATORI ZA


OPIS PROIZVODA

Pročišćavajući balzam, formuliran bez silikona, pomaže raspetljati kosu bez otežavanja vlasi te štiti normalnu do masnu kosu od nakupljanja nečistoća. S mješavinom 5 eteričnih ulja - timijan, grejp, metvica, lavanda i cedar, te dodatkom peperminta iz Provanse. Nanesite malu količinu balzama na mokru kosu, posebnu pažnju posvetite vrhovima, a izbjegavajte nanošenje na vlasište kose. Pustite da djeluje 1 minutu, a zatim temeljito isperite.


O BRENDU

L'OCCITANE priča započinje 1976. godine, kada je njegov osnivač, Olivier Baussan, počeo destilirati eterična ulja i prodavati ih u svojoj voljenoj zemlji Provansi Opremljen optimizmom, kamiončićem i znanjem o biljkama, 23-godišnji Olivier Baussan upustio se, za početak, u preradu ulja ružmarina. Ovo ulje je prodavao lokalno i to je bio početak uspješne priče. Proširivši proizvodnju na sapune i kreme inspirirane zemljom u kojoj je odrastao, želja mu je bila dovesti prirodne proizvode u domove diljem svijeta. L'OCCITANE ima 6 jasnih pravila, usmjerenih na zaštitu našeg dragocjenog planeta i ophođenje prema ljudima s poštovanjem.


Podijelite na:



KOMENTARI / RECENZIJE