Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Cap Cedrat Eau De Toilette


114.00 KM

75ml



ŠIFRA 3253581662038

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+11 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

CAP CEDRAT


OPIS PROIZVODA

EDT Cap Cedrat je srž bijega, beskrajnog horizonta, apsolutna morska svježina prožeta začinskim cedratom. Ovaj spoj živahnih, morskih i citrusnih nota spaja se s intrigantnom bazom drvenastih začina i donosi suštinu poluotoka Cape, gdje se ocean spaja s obalom. EDT Cap Cedrat pravi je izbor za nezasitnog putnika koji je uvijek u potrazi za novim izazovima. Raspršite po pulsnim tačkama na tijelu (vratu, dekolteu, zapešću). Za jači intenzitet i dugotrajnost mirisa, najprije upotrijebite druge proizvode iz kolekcije poput gela za tuširanje, dezodoransa, balzama nakon brijanja.


O BRENDU

L'OCCITANE priča započinje 1976. godine, kada je njegov osnivač, Olivier Baussan, počeo destilirati eterična ulja i prodavati ih u svojoj voljenoj zemlji Provansi Opremljen optimizmom, kamiončićem i znanjem o biljkama, 23-godišnji Olivier Baussan upustio se, za početak, u preradu ulja ružmarina. Ovo ulje je prodavao lokalno i to je bio početak uspješne priče. Proširivši proizvodnju na sapune i kreme inspirirane zemljom u kojoj je odrastao, želja mu je bila dovesti prirodne proizvode u domove diljem svijeta. L'OCCITANE ima 6 jasnih pravila, usmjerenih na zaštitu našeg dragocjenog planeta i ophođenje prema ljudima s poštovanjem.


Podijelite na:



KOMENTARI / RECENZIJE