Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Pro-Collagen Hydra-Gel Eye Mask


147.00 KM

pack of 6



ŠIFRA 641628001972

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+15 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

Anti-Ageing - Pro-Collagen


OPIS PROIZVODA

Gel Maska za područje oko očiju 6 pakovanja Smanjuje pojavu sitnih linija i bora. Moćan ekstrakt planktona, u kombinaciji sa snagama algi Padine Pavonice i Chlorelle, pružaju trenutni učinak zatezanja kože, a hijaluronska kiselina hidratizira delikatno područje oko očiju. Konture oka ostaju vidljivo glatke i intenzivno nahranjene


NAČIN KORIŠTENJA

Upotreba: Otvorite paket i uklonite jednu hidra-gel masku s podloge. Nanijeti maskicu ispod područja oko očiju.Ostaviti da djeluje 20 minuta. Izbjegavati izravan kontakt s očima. Dodatni savjet: koristite maskice prije važnog događaja kako biste osigurali trenutno zaglađivanje i bolje prijanjanje šminke


SASTOJCI

Chlorella Pokazalo se da ove zelene mikroalge pomažu u održavanju dobrog stanja kože, čineći je čvršćom i zdravom. Hijaluronska kiselina Prirodno pronađenA u koži, ova moćna hidratantna krema pomaže u poboljšanju teksture kože i pruža trenutnu hidrataciju. Padina Pavonica Smeđa alga pronađena na obali Sredozemnog mora za koju je poznato da podržava osjećaj hidratacije.


O BRENDU

Donosimo Vam dašak Londona!Vodeći luksuzni britanski skin care brend br.1.Inovativni brend sa preko 30 godina ekspertize, prisutan u više od 45 zemalja svijeta, temelji se na svojoj viziji udruživanja snage prirode, znastvenih inovacija i stvaranju linije njege za kožu koja mijenja industriju ljepote. Premisa brenda je “Istinska Ljepota”.Elemis je brend sa aromaterapijskom dušom, umjetničkim duhom i znastvenim inovacijama koje dovode do vidljivih rezultata.Elemis best seller, ProCollagen Marine krema se proda svakiih 10 sekundi u svijetu!


Podijelite na:



KOMENTARI / RECENZIJE