Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
AKCIJA
Superfood Glow Priming Moisturiser
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Superfood Glow Priming Moisturiser


112.00 KM
78.40 KM
60mlŠIFRA 641628501243

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+8 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

Advanced Skincare - Superfood


OPIS PROIZVODA

Hidratantna lagana krema za lice, zaglađuje kožu i osigurava blistav ten.Ova krema idealna je podloga prije šminkanja ili "highlighter" na samo određenim, najvišim tačkama lica.Formula sadrži energetsku mješavinu kombuche i fermentiranog đumbira, te posvjetljujućim mikromineralima za pružanje suptilnog sjaja.


NAČIN KORIŠTENJA

Upotreba: Ujutro nanijeti nakon čišćenja lica.


SASTOJCI

Kombucha Crni čaj prolazi kroz proces fermentacije kako bi se oslobodila jedinjenja koja su korisna za kožu. Pokazalo se da Kombucha bogata vitaminima i organskim kiselinama otkriva sjajniji ten. Fermentirani đumbir Inspirisan drevnom tradicijom, đumbir je cijenjen u mnogim zemljama zbog svojih bogatih antioksidativnih svojstava, koja pomažu da koža bude sjajnija. Fermentirano ulje sjemenki zelenog čaja Tehnologija fermentacije proizvodi enzime koji pojačavaju oslobađanje lipida i polisaharida, pomažući omekšavanju i vlaženju kože. Illuminating Minerals Ovi mikrominerali sjede na površini kože kako bi uhvatili i reflektirali svjetlost, dajući rosni sjaj.


O BRENDU

Donosimo Vam dašak Londona!Vodeći luksuzni britanski skin care brend br.1.Inovativni brend sa preko 30 godina ekspertize, prisutan u više od 45 zemalja svijeta, temelji se na svojoj viziji udruživanja snage prirode, znastvenih inovacija i stvaranju linije njege za kožu koja mijenja industriju ljepote. Premisa brenda je “Istinska Ljepota”.Elemis je brend sa aromaterapijskom dušom, umjetničkim duhom i znastvenim inovacijama koje dovode do vidljivih rezultata.Elemis best seller, ProCollagen Marine krema se proda svakiih 10 sekundi u svijetu!


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE