Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
AKCIJA
Aloe Vera Cooling Eye Serum
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Aloe Vera Cooling Eye Serum


33.00 KM
16.50 KM
15ml


ŠIFRA 8806173459520

Neraspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+2 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

OPIS PROIZVODA

Hidratantni serum za područje ispod očiju sa rolerom za masažu hrani i oživljava oči umornog izgleda. Serum za područje ispod očiju sa sokom iz lista kalifornijske Aloe Vere momentalno hidrira i umiruje osjetljivu kožu oko očiju. Adenozin u sastavu seruma poboljšava elastičnost kože, redukuje bore i smanjuje vidljivost podočnjaka. Mini roler za masažu omogućava prijatnu aplikaciju, obezbjeđuje efekat hlađenja, smanjuje otečenost očiju i vraća svježinu i odmoran izgled. Pogodan je za svakodnevnu upotrebu.


NAČIN KORIŠTENJA

Istisnite potrebnu količinu seruma. Nanesite serum na područje ispod očiju vodeći računa da ne uđe direktno u oko. Laganim polukružnim pokretima rolerom masirajte područje ispod očiju sve dok koža u potpunosti ne upije serum.


O BRENDU

NATURE REPUBLIC je brend koji je nastao 2009. godine u Južnoj Koreji. Misija brenda je da širom svijeta u netaknutoj prirodi pronađe životnu energiju i podijeli je sa potrošačima kroz širok asortiman najrazličitijih proizvoda za njegu lica i tijela. Asortiman NATURE REPUBLIC brenda čini veliki broj proizvoda koji su kreirani tako da zadovolje različite potrebe kože. Iz širokog asortimana posebno izdvajamo proizvode za dubinsku hidrataciju kože lica formulisane sa najčistijom morskom vodom, kao i ampule i kreme namijenjene rješavanju najrazličitijih problema kože.


Podijelite na:



KOMENTARI / RECENZIJE