Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
AKCIJA
Good Skin Ceramide Ampoule Cream
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Good Skin Ceramide Ampoule Cream


35.00 KM
17.50 KM
50ml


ŠIFRA 8806173464005

Neraspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+2 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

OPIS PROIZVODA

Good Skin CERAMIDE krema za održavanje vlažnosti ceramidom NP i 6 biljnih ekstrakata spriječava gubitak vlažnosti, povećava nivo hidratacije, poboljšava kožnu barijeru, umiruje iritiranu kožu i vraća joj sjaj. Good Skin CERAMIDE krema namijenjena je za suhu i dehidriranu kožu, i za svakodnevnu upotrebu.


NAČIN KORIŠTENJA

Proizvod je namijenjen samo za spoljnu upotrebu. Izbjegavajte direktan kontakt proizvoda sa očima. Prestanite sa upotrebom proizvoda ukoliko se pojave znakovi osipa ili iritacije. Držite proizvod van domašaja dece. Zatvorite proizvod nakon upotrebe.


O BRENDU

NATURE REPUBLIC je brend koji je nastao 2009. godine u Južnoj Koreji. Misija brenda je da širom svijeta u netaknutoj prirodi pronađe životnu energiju i podijeli je sa potrošačima kroz širok asortiman najrazličitijih proizvoda za njegu lica i tijela. Asortiman NATURE REPUBLIC brenda čini veliki broj proizvoda koji su kreirani tako da zadovolje različite potrebe kože. Iz širokog asortimana posebno izdvajamo proizvode za dubinsku hidrataciju kože lica formulisane sa najčistijom morskom vodom, kao i ampule i kreme namijenjene rješavanju najrazličitijih problema kože.


Podijelite na:



KOMENTARI / RECENZIJE