Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
AKCIJA
Super Aqua Max Moisture Watery Cream
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Super Aqua Max Moisture Watery Cream


38.00 KM
19.00 KM
80ml


ŠIFRA 8806173468812

Neraspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+2 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

OPIS PROIZVODA

Krema formulisana sa najčistijom, mineralima bogatom, morskom vodom i 30 različitih biljnih ekstrakata iz netaknutog mora. Krema sa The Aqua Holding sistemom spriječava gubitak vlažnosti kože tako što na njenoj površini formira vlažni zaštitni film koji suhoj koži obezbjeđuje efekat dugotrajnog hidratantnog pakovanja i štiti je od dehidratacije. Sadrži rastvorljivi kolagen i lecitin koji dodatno hrane kožu čineći je zdravom obezbjeđujući joj je svježinu i hidrataciju do 72 sata. Namijenjena za dubinsku hidrataciju suhe kože.


NAČIN KORIŠTENJA

Kao posljednji korak u rutini njege, ujutro i/ili uvečer potrebnu količinu kreme nanijeti na lice i vrat i nježno pritiskati dlanovima radi bolje apsorbcije.


O BRENDU

NATURE REPUBLIC je brend koji je nastao 2009. godine u Južnoj Koreji. Misija brenda je da širom svijeta u netaknutoj prirodi pronađe životnu energiju i podijeli je sa potrošačima kroz širok asortiman najrazličitijih proizvoda za njegu lica i tijela. Asortiman NATURE REPUBLIC brenda čini veliki broj proizvoda koji su kreirani tako da zadovolje različite potrebe kože. Iz širokog asortimana posebno izdvajamo proizvode za dubinsku hidrataciju kože lica formulisane sa najčistijom morskom vodom, kao i ampule i kreme namijenjene rješavanju najrazličitijih problema kože.


Podijelite na:



KOMENTARI / RECENZIJE