Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
AKCIJA
Gauze Peeling Green Tea Pads
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Gauze Peeling Green Tea Pads


55.00 KM
27.50 KM
30kom


ŠIFRA 8809381445095

Neraspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+3 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

NAČIN KORIŠTENJA

Temeljno očistite lice. Izvadite jastučić za piling iz kutije i uvucite prste u otvor na jastučiću. Jastuče za piling okrenite tako da mrežasta strana jastučeta sa gazom bude okrenuta prema gore. Smanjite pritisak i kružnim pokretima prebrišite lice i vrat, izbjegavajući područje oko očiju. Sa posebnom pažnjom prebrišite područja na licu sa akumuliranim izumrlim ćelijama (područja koja se perutaju) kao i područja na kojima se stvaraju miteseri ( uglovi nosa i brada). Okrenite jastuče za piling tako da mekana, kraća, reljefna strana bude okrenuta prema gore. Ponovo prebrišite lice izbjegavajući predio oko očiju, a potom nježno, laganim tapkanjem pređite preko lica kako bi se pokupili ostatak nečistoća i poboljšali teksturu kože. Isperite lice mlakom vodom. Jastučići su namijenjeni za jednokratnu upotrebu. Koristite dva puta nedjeljno ili češće po potrebi


O BRENDU

NEOGEN DERMALOGY samo je jedan od brendova za njegu lica kozmetičke kompanije OUTIN FUTURES CORP. iz Južne Koreje, a koji je prepoznatljiv po kvalitetnim, prirodnim i fermentisanim sastojcima proizvodima. Kao inovator za ljepotu, NEOGEN DERMALOGY u fokus stavlja razvoj proizvoda po posljednjim naučnim i biotehnološkim istraživanjima. I ne samo to, ovaj moderni i sofisticirani brend nudi proizvode koji su pažljivo dizajnirani kako bi zadovoljili sve kriterijume kada je njega lica u pitanju, a koji rješavaju individualne potrebe i najspecifičnije probleme na koži.


Podijelite na:



KOMENTARI / RECENZIJE