Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
AKCIJA
Tiger Cica Green Chill Down Gel Mask
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Tiger Cica Green Chill Down Gel Mask


7.00 KM
3.50 KM
20g


ŠIFRA 8809663572778

Neraspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+0 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

NAČIN KORIŠTENJA

Očistite lice i nanesite toner. Izvadite masku iz pakovanja i postavite maramicu na lice, vodeći računa o otvorima za usta i oči. Ostavite masku na licu 10 minuta. Uklonite masku sa lica i umasirajte ostatak esencije dok je koža u potpunosti ne upije.


O BRENDU

It’s Skin je prvi brend iz Južne Koreje koji je povezao koncept kozmetike i medicine. Decenije sticanog znanja o njegi kože omogućile su It’s Skin brendu da predstavi svoje proizvode namijenjene raznim tipovima kože. Osnovan 1989 u Seulu (J.Koreja). Nakon analize problema s kožom kupaca, It'S SKIN je sarađivao s dermatolozima sa Univerziteta u Seulu kako bi stvorio svoju liniju za njegu kože. Zasnovane na vrhunskoj nauci i koristeći prirodne sastojke, linije brenda djeluju na tome kako bi istakle prirodni sjaj i vitalnost kože. Svi proizvodi ove marke dermatološki su testirani kako bi potvrdili čistoću sastojaka i osigurali minimalnu iritaciju i maksimalnu sigurnost.


Podijelite na:



KOMENTARI / RECENZIJE