Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Hero Eau De Parfum


180.00 KM

50mlŠIFRA 3614228838030

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+18 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

OPIS PROIZVODA

HERO Eau de Parfum, modernija reinterpretacija Burberry mirisa s triom tople cedrovine, živopisnih borovih iglica i tamjana. Intenzivno senzualna mješavina koja sadrži bogati i tajanstveni benzoin, s triom toplih ulja cedrovine kao prepoznatljivom bazom koja kulminira svježim i blistavim krešendom. Burberry HERO Eau de Parfum predstavlja osjećaj slobode i slavi hrabrost modernog heroja da bude izvanredan, a istovremeno vjeran sebi.


NAČIN KORIŠTENJA

Poprskajte oko 20 cm od kože, s naglaskom na najtoplije dijelove tijela: zapešća, iza ušne resice ili koljena


SASTOJCI

ulje cedrovine, borove iglice, tamjan, benzoin


O BRENDU

Thomas Burberry izumio je gabardin - prozračnu, otpornu na vremenske utjecaje i izdržljivu tkaninu koja revolucionira kišnu odjeću - koja je do tada obično bila teška i neudobna za nošenje. Gabardin je potom patentiran 1888. Tvrtka se zatim javlja na javnom natječaju za oblikovanje novog logoa za marku. Pobjednički ulaz nadahnut je oklopom 13. i 14. stoljeća na displeju na kolekciji zidova u Londonu - viteški konjički natječaj. Burberry ček, koji je sada registriran kao zaštitni znak, predstavljen je kao podstava za kišnu odjeću istoimenog brenda čak davne 1920. godine. Burberry danas slavi raznolikost i inkluzivnost dijelom Rainbow Vintage tijekom svoje kolekcije u februaru i daje donacije tri vodeće organizacije - Albert Kennedy Trust, Trevor Project i ILGA - sve posvećene pružanju potpore LGBTQ + mladima širom svijeta. Burberry se nedavno pridružila fondaciji Ellen MacArthur „Make Fashion Circular“ inicijativom kao jedinstvenim partnerom, te planira pomoći u razvoju rješenja nekih najvećih ekoloških problema s kojima se suprostavlja modna industrija.


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE