Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Anais Anais Eau De Toilette


69.00 KM

30mlŠIFRA 3360370512044

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+7 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

ANAIS ANAIS


OPIS PROIZVODA

Formula s intenzivnim notama zumbula i tračkom malčice gorčeg galbanuma pruža savršen odabir za večernji miris Tragovi svježeg cvijeta naranče nježne ruže i jasmina dodaju slatkoću ovom ujednačenom mirisu koji je dio ženske kolekcije od 1978 godine


NAČIN KORIŠTENJA

Nanesite malo mirisa na vrat i zapešća


O BRENDU

Cacharel je bila jedna od prvih modnih kuća 1960-ih koja je uvela koncept Ready-to-Wear kao alternativnu liniju Haute Couture, i uvijek ispred svog vremena, uspjela je zadržati svježu, mladu i dinamičnu sliku. Cacharel slavi ženstvenost i romantiku sa svojim mitskim parfemima Anaïs Anaïs i Amor Amor. Cacharel je francuska marka koja nudi odjeću, modne dodatke i mirise. Osnovano 1962. godine od dizajnera Jean Bousqueta, tvrtka je dobila ime po lokalnom nazivu za Anas querquedula, malu patku porijeklom iz regije Camargue u Francuskoj. Cacharel je postao poznat nakon što se 1963. godine na naslovnici Elle pojavila jedna od njegovih modernih ružičastih majica, a reputacija tvrtke proširila se tijekom 1970-ih. Poznata po svojoj mladenačkoj, ženskoj modi, kuća Cacharel proširila je svoju sliku lansiranjem prvog mirisa Anaïs Anaïs 1978. Ovaj klasični ženski parfem dostupan je i danas, a praćeni su dodatnim mirisima za muškarce i žene. Najstarije izdanje Cacharel parfema nastalo je 1978., a najnovije iz 2020. godine.


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE