Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Natural-Secure


61.00 KM

50ml



ŠIFRA 3579209002599

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+6 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

OPIS LINIJE

Dokazani rezultati: 86% Nema neugodnih mirisa tokom dana (1) 71% Proizvod je učinkovit(1) 86% Znojenje je regulirano na prirodan način(1) (1) Rezultati samoevaluacije na 21 volonteru izraženi u % zadovoljstva nakon jedne do dvije aplikacije dnevno tokom 14 dana


OPIS PROIZVODA

Ovaj dezodorans prirodnog podrijetla jamči vrlo učinkovitu antiperspirantnu zaštitu i svježinu tijekom cijelog dana. Njegova formula kombinira nekoliko vrlo učinkovitih aktivnih sastojaka koji spriječavaju neugodne mirise bez ometanja prirodnog procesa znojenja. Konačno, prisutnost aloe vere pomaže umiriti oštećenu kožu. Koža ostaje svježa i zdrava tijekom cijelog dana. Dermatološki testirano.


NAČIN KORIŠTENJA

Nanesite svako jutro na čistu i suhu kožu.


SASTOJCI

Anti-odor active + Aloe vera


O BRENDU

U Parizu, 1936., Eugène Mavromati, hemijski inženjer, došao do otkrića koje je potpuno promijenilo tok moderne kozmetike. Ovo otkriće dovelo je do stvaranja Matisa, pionirskog francuskog brenda protiv starenja. Stručnjak za aktivne sastojke i formulacije, Eugène Mavromati otkrio je da su proizvodi bili još učinkovitiji kada su kombinirani kao dio cjelokupnog pristupa njezi kože. Kao naučnik, on je u potpunosti shvatio da hemija i nauka nisu dovoljne. Proizvode je potrebno kombinirati sa senzornim i emocionalnim dimenzijama kako bi se ostvario njihov puni potencijal.
Jer koža je vanjski odraz unutrašnje ljepote svake žene. Živa, dinamična i suštinska, zaslužuje stalno poštovanje i pažnju. Već 80 godina, filozofija Matisa je utemeljena na stalnom razvoju, stalnom pionirskom profesionalnom brendu, potpomognutom s tri specifična područja stručnosti.


Podijelite na:



KOMENTARI / RECENZIJE