Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

La Panthere Women Eau De Parfum


272.00 KM

75 ml


ŠIFRA 3432240031921

Neraspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+27 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

CARTIER LA PANTHERE


OPIS LINIJE

Zadivljujući parfem koji odražava oslobođenu strastvenu ženu Mačkasti cvijetni miris stvoren iz energije zračenja delikatna gardenija dolaze zajedno s baršunastim notama mošusaU sklopu boce skulptura prikazuje veličanstvenu fascinantnu panteru


OPIS PROIZVODA

Svaka žena ima mačkastuu stranu i svaki cvijet ima skrivenu suštinu životinje” Mathilde Laurent nudi jedinstvenu novi spoj kombinirajući cvijet i senzaciju.


SASTOJCI

Gornje note: ljubičica, lotus Srednje note: cvet narandže, gardenija


O BRENDU

Kuću Cartier je 1847. godine osnovao Louis-Francois Cartier. Proslavljena zbog svog lijepog nakita i pažnje prema detaljima, reputacija kompanije je porasla krajem 1800-ih, uz pomoć Cartijevog sina Alfreda i unuka Louisa, Pjera i Žaka. Cartier je stekao slavu 1904. godine kada je Louis Cartier stvorio prvi ručni sat za avijatora Alberta Santos-Dumonta. Ovaj čuveni sat bio je poznat kao "Santos". Ponude marke proširili su se na proizvode od kože, olovke i marame u 1970-ima, a prvi mirisi - Must de Cartier za žene i Santos de Cartier za muškarce - uvedeni su 1981. godine. Cartier je lansirao niz uspješnih mirisa tokom godina, mnogi nose ista imena kao i kolekcije nakita i satova kompanije.


Podijelite na:



KOMENTARI / RECENZIJE