1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

La Panthere Women Eau De Parfum

144.00 KM

30 ml


ŠIFRA 3432240031945

Neraspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+14 PLAZA cvjetića

Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

LINIJA

LA PANTHERE


OPIS LINIJE

Zadivljujući parfem koji odražava oslobođenu strastvenu ženu Mačkasti cvijetni miris stvoren iz energije zračenja delikatna gardenija dolaze zajedno s baršunastim notama mošusaU sklopu boce skulptura prikazuje veličanstvenu fascinantnu panteru


OPIS PROIZVODA

Svaka žena ima mačkastuu stranu i svaki cvijet ima skrivenu suštinu životinje” Mathilde Laurent nudi jedinstvenu novi spoj kombinirajući cvijet i senzaciju.


O BRENDU

Kuću Cartier je 1847. godine osnovao Louis-Francois Cartier. Proslavljena zbog svog lijepog nakita i pažnje prema detaljima, reputacija kompanije je porasla krajem 1800-ih, uz pomoć Cartijevog sina Alfreda i unuka Louisa, Pjera i Žaka. Cartier je stekao slavu 1904. godine kada je Louis Cartier stvorio prvi ručni sat za avijatora Alberta Santos-Dumonta. Ovaj čuveni sat bio je poznat kao "Santos". Ponude marke proširili su se na proizvode od kože, olovke i marame u 1970-ima, a prvi mirisi - Must de Cartier za žene i Santos de Cartier za muškarce - uvedeni su 1981. godine. Cartier je lansirao niz uspješnih mirisa tokom godina, mnogi nose ista imena kao i kolekcije nakita i satova kompanije.


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE