Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

La Panthere Women Eau De Parfum


144.00 KM

30 ml


ŠIFRA 3432240031945

Neraspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+14 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

LINIJA

LA PANTHERE


OPIS LINIJE

Zadivljujući parfem koji odražava oslobođenu, strastvenu ženu. Mačkasti cvijetni miris stvoren iz energije delikatne gardenije dolazi zajedno s baršunastim notama mošusa. U sklopu boce, skulptura prikazuje veličanstvenu, fascinantnu panteru.


OPIS PROIZVODA

Inspirisan nasljedstvom Cartier kuće:  pantera kao symbol Brenda i Panthere parfem iz 1986. La Panthere je također bio nadimak Cartierove ljubavnice i mjuze, Jeanne Toussaint. Jednostavna luksuzna bočica zlatnih nijansi iskazuje stilizovano lice pantere, koja sveukupnom dizajnu dodaje specijalan potpis i karakter. Zaštitno lice kampanje je Erin Wasson, poznata po svom boho stilu i mačkastim strukturama lica.


SASTOJCI

Gornje note ovog parfema čine rabarb,jagoda, suho voće, bergamot i anis. Srce ovog parfema sastoji se od nota gardenije, ruže, kruške, narandžinog cvijeta i ylanga. Baza istog se sastoji od nota mošusa, hrastove mahovine, pačulija i kože.


O BRENDU

Kuću Cartier je 1847. godine osnovao Louis-Francois Cartier. Proslavljena zbog svog lijepog nakita i pažnje prema detaljima, reputacija kompanije je porasla krajem 1800-ih, uz pomoć Cartijevog sina Alfreda i unuka Louisa, Pjera i Žaka. Cartier je stekao slavu 1904. godine kada je Louis Cartier stvorio prvi ručni sat za avijatora Alberta Santos-Dumonta. Ovaj čuveni sat bio je poznat kao "Santos". Ponude marke proširili su se na proizvode od kože, olovke i marame u 1970-ima, a prvi mirisi - Must de Cartier za žene i Santos de Cartier za muškarce - uvedeni su 1981. godine. Cartier je lansirao niz uspješnih mirisa tokom godina, mnogi nose ista imena kao i kolekcije nakita i satova kompanije.


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE