Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

La Panthere Women Eau De Parfum

144.00 KM

30 ml


ŠIFRA 3432240031945

Neraspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+14 PLAZA cvjetića

Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

LINIJA

LA PANTHERE


OPIS LINIJE

Zadivljujući parfem koji odražava oslobođenu, strastvenu ženu. Mačkasti cvijetni miris stvoren iz energije delikatne gardenije dolazi zajedno s baršunastim notama mošusa. U sklopu boce, skulptura prikazuje veličanstvenu, fascinantnu panteru.


OPIS PROIZVODA

Inspirisan nasljedstvom Cartier kuće:  pantera kao symbol Brenda i Panthere parfem iz 1986. La Panthere je također bio nadimak Cartierove ljubavnice i mjuze, Jeanne Toussaint. Jednostavna luksuzna bočica zlatnih nijansi iskazuje stilizovano lice pantere, koja sveukupnom dizajnu dodaje specijalan potpis i karakter. Zaštitno lice kampanje je Erin Wasson, poznata po svom boho stilu i mačkastim strukturama lica.


SASTOJCI

Gornje note ovog parfema čine rabarb,jagoda, suho voće, bergamot i anis. Srce ovog parfema sastoji se od nota gardenije, ruže, kruške, narandžinog cvijeta i ylanga. Baza istog se sastoji od nota mošusa, hrastove mahovine, pačulija i kože.


O BRENDU

Kuću Cartier je 1847. godine osnovao Louis-Francois Cartier. Proslavljena zbog svog lijepog nakita i pažnje prema detaljima, reputacija kompanije je porasla krajem 1800-ih, uz pomoć Cartijevog sina Alfreda i unuka Louisa, Pjera i Žaka. Cartier je stekao slavu 1904. godine kada je Louis Cartier stvorio prvi ručni sat za avijatora Alberta Santos-Dumonta. Ovaj čuveni sat bio je poznat kao "Santos". Ponude marke proširili su se na proizvode od kože, olovke i marame u 1970-ima, a prvi mirisi - Must de Cartier za žene i Santos de Cartier za muškarce - uvedeni su 1981. godine. Cartier je lansirao niz uspješnih mirisa tokom godina, mnogi nose ista imena kao i kolekcije nakita i satova kompanije.


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE