Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Paradiso Eau De Parfum


198.00 KM

75ml


ŠIFRA 3607347733508

Neraspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+20 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

PARADISO


OPIS LINIJE

Roberto CavalliParadiso miris je rafiniran senzualan i veoma ženstven ali i opušten i bezbrižan miris odmora Kreiran je kako bi istakao prirodni šarm žene i kako bi svaku ženu učinio da se osjeća privlačnijom


OPIS PROIZVODA

Paradiso je najavljen kao cvetno – drveni miris Mediterana i kao rajski buket koji se otvara citrusnim notama bergamota i mandarine i povezuje se sa cvetnim srcem jasmina Kompozicija završava toplim drvenim akordima čempresa bora i ružičastog lovora .


O BRENDU

Roberto Cavalli je italijanski modni dizajner i izumitelj. Poznat je po egzotičnim animal otiscima i stvaranju traperica sa otiskom. Vrhunska italijanska modna kuća Roberto Cavalli prodaje luksuznu odjeću, parfeme i kožnu galanteriju. Veoma je poznat po svom „divljem“ stilu, kako u modi, tako i u mirisima. Rođen 1940. u obitelji s umjetničkim korijenima - djed Giuseppe Rossi je poznati slikar 19. stoljeća - Cavalli je studirao umjetnost s naglaskom na tiskanju tekstila, vještinu koja bi se pokazala vrijednom u njegovoj budućoj modnoj karijeri. Cavalli je razvio posebnu tehniku​​ispisa na koži, stvarajući jedinstvene patchwork mode sastavljene od različitih materijala. Njegove inovacije u tisku na koži privukle su pozornost modnog svijeta, a 1970. u Parizu pokazao je svoju prvu kolekciju konfekcija. Do 1972. otvorio je svoj prvi butik u Saint-Tropezu, gdje je Brigitte Bardot pomogla popularizaciju odjeće. Cavalli je upoznao svoju muzu i buduću suprugu, Evu Underer, 1980. godine. Ovaj prelijepi modni model i pokretač izbora za Miss Universe u kojem je Cavalli bio sudac bio je gotovo 20 godina mlađi, ali par je postao bračni par i bili su par partneri u ljubavi, roditeljstvu i poslu od tada. Nastavile su se tekstilne inovacije Cavallija. Godine 1994. izumio je tehniku ​​za izradu pjeskarenih trapera koja je svoje modele vratila na kartu i omogućila dodatne butike u St. Barthu i Veneciji. Danas se marka prodaje u više od 50 zemalja širom svijeta, a ime Cavalli sinonim je za glamurozni talijanski stil života. Ponuda branda Cavalli uključuje mušku odjeću, donje rublje, dodatke, votku i parfem. Prvi miris, Roberto Cavalli za žene, predstavljen je 2002. Životinjski otisak po kojem je poznat krasi mnoge boce i kutije. Puno Cavalli mode također sadrži motiv zmija, a zmija ukrašava njegove mirise Serpentine, Serpentine Silver, Oro i Anniversary.


Podijelite na:



KOMENTARI / RECENZIJE