Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Nomade Eau De Parfum


210.00 KM

50 mlŠIFRA 3614223111565

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+21 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

CHLOE NOMADE


OPIS LINIJE

Chloé žena odiše slobodom i bezuslovnom prirodnom elegancijom Samouverena i inspirativna usavršava se kroz svoja iskustva i susrete dokazujući ko je ali se ne namećući Ova unutrašnja snaga podstiče je da prigrli različitost Njen pogled se okreće dr


OPIS PROIZVODA

Gornje note: frezija Srednje note: maribela šljiva


O BRENDU

Chloé je francuska modna kuća koju je 1952. godine osnovao dizajner Gaby Aghion. Aghion rođena u Egiptu, preselila se u Pariz 1945. godine, a Chloé je pokrenula nekoliko godina kasnije. Aghion je široko zaslužan za skovanje modne fraze i koncepta "prêt-à-porter" (što znači "spreman za nošenje"). U ugovoru s krutom, formalnom odjećom izrađenom po mjeri koju su ponudili modni dizajneri pedesetih godina prošlog vijeka, Chloé je odlučila stvoriti meku, nosivu odjeću luksuznih tkanina, namijenjenu kupnji "izvan stalka". Bio je to tada revolucionarni i trendovski koncept mode, kao i dugotrajni motiv u modnoj industriji. Aghion je ostao s tvrtkom sve dok nije prodana 1985. Niz prestižnih dizajnera je tijekom godina prošao kroz popise tvrtki, uključujući Karla Lagerfelda i Stellu McCartney. Chloé je 2001. godine lansirao i See, pristupačniju liniju namijenjenu mlađem tržištu. Chloéov prvi miris, istoimeni Chloé ženski miris lansiran 1975. godine, bio je trajni ženski klasik. Chloé Narcisse zasladila je mješavinu za devedesete. Tvrtka je zadržala suvremenu privlačnost lansiranjem nove verzije Chloé 2008. godine koja je dizajnirana za mlade žene sa modernim ukusom. Chloé nudi mirise u suradnji s Coty-om. Najstarije izdanje nastalo je 1975., a najnovije je iz 2020. godine.


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE