Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Women Eau De Toilette


139.00 KM

30ml


ŠIFRA 3614225357015

Neraspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+14 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

WOMEN


OPIS LINIJE

WOMEN označava ne samo jednu već mnoge – grupu pojedinaca od kojih svako ima svoj osobeni glas i jedinstveno ja. Calvin Klein crpi inspiraciju iz višestranog identiteta savremene ženstvenosti – od osnažene stvarnosti moderne žene do njihovih bezbrojnih mogućnosti.


OPIS PROIZVODA

Crpeći inspiraciju iz urođene slobode i osnažene stvarnosti modernih žena, ovaj miris slavi ženski duh u svim oblicima. Svijetlo ružičasta nijansa sastavljena od osjetljivih latica cvijeta naranče, slojevitih svježih eukaliptusnih žira, otvorenih da otkriva bogatu bazu alškanovog cedrovine. Calvin Klein Women odaje počast kontrastima unutar ženstvenosti, beskonačno raznolikim i duboko složenim, poput persona žena koje su ga inspirisale.


SASTOJCI

Gornje note ovog parfema čine kafa, bergamot, limun i grejp; srednje note istog čine jasmin, benzoin, malina, čaj, magnolija i cvijet narandže. Baza se sastoji od nota cedrovine, benzoina, bijele ljubičice i mošusa.


O BRENDU

Američku dizajnersku kuću osnovao je Calvin Klein krajem 1960-ih. Postao je svjetski poznat zahvaljujući farmerkama i casual kolekcijama, kolekcijama donjeg rublja, kao i parfemima. Sada licenca za parfem Calvin Klein pripada Coty. Od 1997. godine u ponudu su uvrštene kolekcije satova i nakita. Postao je poznat po kontroverznim kampanjama 90-ih, uglavnom svojim prvim unisex mirisom na svijetu CK1. Marka je poznata po minimalizmu i klasičnom stilu, a pomogla je i pokretanju zanosa dizajnerskih traperica u 1970-ima kada je Klein počeo dodavati svoje ime na stražnji džep. Satovi i kolekcija nakita postali su dio ponude branda 1997. Logo tvrtke "cK" jednako je prepoznatljiv kao i njegov brand i krasi mnoge proizvode iz njihove linije. Prvi parfem tvrtke Calvin lansiran je 1981. Calvin Klein otada je lansirao niz uspješnih parfema koji za mnoge privlače duh desetljeća u kojima su predstavljeni, uključujući Obsession (1985. za žene, 1986. za muškarce), cK One (jedan od prvih mirisa koji se prodaje kao unisex, 1994.) i Euphoria (2005 za žene, 2006 za muškarce).


Podijelite na:



KOMENTARI / RECENZIJE