1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher

183.00 KM

30ml


ŠIFRA 027131505501

Neraspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+18 PLAZA cvjetića

Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

LINIJA

Idealist


OPIS LINIJE

Idealist linija seruma sa brzim djelovanjem u službi obnavljanja kože. Umanjuje izgled pora, te ostavlja nevjerovatno glatku i blistavu kožu. Popravlja izgled neujednačene teksture kože i ne dopušta joj da bude suha.


OPIS PROIZVODA

Serum sa brzim djelovanjem u službi obnavljanja kože. Umanjuje izgled pora, te ostavlja nevjerovatno glatku i blistavu kožu. Popravlja izgled neujednačene teksture kože i ne dopušta joj da bude suha.


NAČIN KORIŠTENJA

1. Nanijeti na kožu prije hidratantne kreme


SASTOJCI

1. Nanijeti na kožu prije hidratantne kreme


O BRENDU

Ime Estée Lauder koristimo kao sinonim za  luksuz i kvalitetne proizvode. Poslovna žena s nepogrešivim instinktom za glamour 1946. osnovala je vlastitu firmu .Od samo jedne kreme, postala je kompanija  koja danas posluje u više od 100 zemalja s proizvodima za njegu i ljepotu koji kombiniraju najbolje što znanost i priroda imaju za ponuditi.Estée je bila prava dama koja je znala prepoznati što žene vole i trebaju. Možemo joj zahvaliti za puno noviteta koje je uvela u svijet luksuzne kozmetikei.


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE