1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

Guilty Intense Men Eau De Toilette

151.00 KM

50 ml


ŠIFRA 737052525174

Neraspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+15 PLAZA cvjetića

Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

LINIJA

Gucci Guilty


OPIS LINIJE

Rođen iz posebne saradnje kreativnog direktora Alessandra Michelea i glavnog parfimera Alberta Morillasa, Gucci Guilty stvoren je pomoću posebne mješavine sa strukturom koja ostaje nepromijenjena od prvog nanošenja na kožu.


OPIS PROIZVODA

Miris namijenjen zavodljivim buntovnicima. Gucci Guilty heroj uživa u odbijanju osjećaja krivnje u vezi s onim ko je i s kim želi biti. Don’t be guilty.


NAČIN KORIŠTENJA

Poprskajte oko 20 cm od kože s naglaskom na najtoplije dijelove tijela: zapešća iza ušne resice ili koljena


SASTOJCI

Aromatični fougere, čiji su glavni sastojci limun, lavanda, narandža, pačuli, cedrovina i koža.


O BRENDU

Talijanski dizajnerski brand Gucci svoj je status vrlo uglednog branda stekao svojim klasičnim izgledom i beskonačnom kvalitetom, a kolekcija mirisa ostala je dosljedna tim željama još od lansiranja prvog mirisa - Gucci br.1 za žene 1974. godine. Gucci nastavlja oduševljavati sofisticiranu klijentelu privučenu kultnom snagom njegovih provokativnih i bezvremenskih kolekcija. Kako je Gucci uvijek bio atraktivan slavnim ličnostima i plemstvu, brojni paparazzi snimci nastali tokom 50tih i 60tih godina omogućili su i široj publici uvid u svijet Gucci nasljeđa i glamura. Kuću Guccija osnovao je Guccio Gucci 1921. godine. Inspirirani prekrasnom prtljagom koju su vidjeli putnici dok su radili u hotelu Savoy u Londonu, Gucci se vratio u Firencu s ciljem spajanja profinjene elegancije bogatih putnika s kojima je promatrao fino obrt tradicionalnih firentinskih zanata. Kožna galanterija kožne tematske tvrtke bila je velika potražnja, a kada je koža bila oskudna tijekom Drugog svjetskog rata, Guccijeva inovativna upotreba konoplje, posteljine i jute proširila je estetsku marku. Guccio Gucci prošao je 1953. godine, ali njegovi sinovi i unuk nadgledali su uspješno širenje tvrtke u luksuznog proizvođača robe koja je poznata širom svijeta. Potpis tvrtke "dvostruki G" logotip usvojen je 1960-ih. Prvi miris ove tvrtke, Gucci br. 1 za žene, predstavljen je 1974. godine. Pojavio se niz mirisa za muškarce i žene, od kojih su mnogi dobili legendarni status među kolekcionarima parfema, uključujući Gucci 3 i L'Arte di Gucci. Tom Ford je služio kao director, kreator tvrtke sredinom 90-ih do ranog 21. stoljeća. Kreativna direktorica Frida Giannini preuzela je funkciju za Ford, a od 2015. na čelu joj je Alessandro Michele.


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE