1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

Collistar Perfect Tanning Dry Oil Spf6

63.00 KM

200 ML


ŠIFRA 8015150260343

Neraspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+6 PLAZA cvjetića

Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

OPIS PROIZVODA

Vodootporno 'suho' ulje u spreju koje se veoma praktično nanosi i brzo upija. Kožu čini gipkom i nježnom, bez neprijatnog osećaja viška masnoće. Podstiče dobijanje intenzivnije boje i štiti od štetnih spoljnih faktora. Preporučuje se svima, a posebno osje


NAČIN KORIŠTENJA

Nanesite ulje na tijelo, lice i kosu neposredno prije izlaska na sunce. Ponovite ukoliko se duže sunčate, poslije kupanja ili kad osjetite potrebu.


SASTOJCI

UV-A, UV-B i infracrveni filteri, ulja kajsije i nevena, betakaroten, Unipertan® (ATP, biljni proteinski hidrolizat, tirozin, vitamin B2), biljni trigliceridi, vitamin E, ekstrakt orahove ljuske.


O BRENDU

Collistar je kozmetička tvrtka osnovana u Italiji. Na svom samom početku bila je kozmetička divizija farmaceutske tvrtke sve dok Daniela Sacerdote nije 1982. preuzela vodeću menadžersku poziciju i postala poznatim kozmetičkim i parfumerijskim imenom. Collistar je kupila Bolton Group 1993. godine, a Daniela je i dalje držala svoje mjesto. 2006. godine osvojila je prvo mjesto na tržištu Global Beaute u svakom od dva segmenta - šminkanju i tretmanu. Collistar se u svojim oglasima smatra vrlo inovativnom tvrtkom; bila je prva koja je kreirala press uredničku kampanju, prva koja se prodaje isključivo u parfumerijama kako bi se reklamirala na radiju, a jedna je od prvih tvrtki koja je koristila internet (1995). Njihovi proizvodi poznati su u svijetu po visokokvalitetnom, specifičnom i modernom pakiranju. Acqua Attiva je prvi muški miris ove poznate marke, predstavljen 2009. godine, inspiriran Italijom i mediteranskim morem i vegetacijom. Dizajner Collistar ima 19 parfema u svojoj bazi mirisa. Collistar je nova marka mirisa. Najstarije izdanje nastalo je 2008. godine, a najnovije je iz 2018. godine.


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE