1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

Collistar Self Tan Supertanning Moisturizing Milk Spray Face Body Spf15

63.00 KM

200 ML


ŠIFRA 8015150260411

Neraspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+6 PLAZA cvjetića

Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

OPIS PROIZVODA

Inovativno mlijeko za zaštitu od sunca. Koži obezbjeđuje optimalnu hidrataciju, dodatno je hrani i spriječava njeno isušivanje i starenje. Ekskluzivni kompleks Unipertan® ubrzava i intezivira dobijanje preplanule boje, dok alfa-bisabolol (ekstrakt kamilic


NAČIN KORIŠTENJA

Nanesite mlijeko na cijelo tijelo (i lice, po potrebi) neposredno prije izlaska na sunce. Ponovite ukoliko se duže sunčate, poslije kupanja ili kad osjetite potrebu. Promućkajte prije upotrebe.


SASTOJCI

Alfa-bisabolol, betaglukan, proteinski hidrolizat pšeničnih klica, glicerol, biljni trigliceridi, Unipertan® (ATP, biljni proteinski hidrolizat, tirozin, vitamin B2), Unikontronzon®, UV-A, UV-B i infracrveni filteri.


O BRENDU

Collistar je kozmetička tvrtka osnovana u Italiji. Na svom samom početku bila je kozmetička divizija farmaceutske tvrtke sve dok Daniela Sacerdote nije 1982. preuzela vodeću menadžersku poziciju i postala poznatim kozmetičkim i parfumerijskim imenom. Collistar je kupila Bolton Group 1993. godine, a Daniela je i dalje držala svoje mjesto. 2006. godine osvojila je prvo mjesto na tržištu Global Beaute u svakom od dva segmenta - šminkanju i tretmanu. Collistar se u svojim oglasima smatra vrlo inovativnom tvrtkom; bila je prva koja je kreirala press uredničku kampanju, prva koja se prodaje isključivo u parfumerijama kako bi se reklamirala na radiju, a jedna je od prvih tvrtki koja je koristila internet (1995). Njihovi proizvodi poznati su u svijetu po visokokvalitetnom, specifičnom i modernom pakiranju. Acqua Attiva je prvi muški miris ove poznate marke, predstavljen 2009. godine, inspiriran Italijom i mediteranskim morem i vegetacijom. Dizajner Collistar ima 19 parfema u svojoj bazi mirisa. Collistar je nova marka mirisa. Najstarije izdanje nastalo je 2008. godine, a najnovije je iz 2018. godine.


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE