1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

Collistar Perfect Tanning Concentrated Unguent

69.00 KM

150 ML


ŠIFRA 8015150260497

Neraspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+7 PLAZA cvjetića

Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

OPIS PROIZVODA

Vodootporni kremasti balzam ("marmelada"), koji koži lica i tijela pruža tropsku boju. Zahvaljujući specijalnom biokompleksu (Unipertan®) i uljima mrkve i orahove ljuske, u veoma kratkom roku obezbjeđuje intenzivnu preplanulu boju. Lješnik, neven i jojoba


NAČIN KORIŠTENJA

Nanesite koncentrat na cijelo tijelo (i ukoliko želite lice) neposredno prije izlaska na sunce. Ponovite ukoliko se duže sunčate, poslije kupanja ili kad osjetite potrebu.


SASTOJCI

Čist pčelinji vosak, ulja mrkve, lješnika, orahove ljuske, nevena i jojobe, biljni trigliceridi, Unipertan® (ATP, biljni proteinski hidrolizat, tirozin, vitamin B2), vitamin E.


O BRENDU

Collistar je kozmetička tvrtka osnovana u Italiji. Na svom samom početku bila je kozmetička divizija farmaceutske tvrtke sve dok Daniela Sacerdote nije 1982. preuzela vodeću menadžersku poziciju i postala poznatim kozmetičkim i parfumerijskim imenom. Collistar je kupila Bolton Group 1993. godine, a Daniela je i dalje držala svoje mjesto. 2006. godine osvojila je prvo mjesto na tržištu Global Beaute u svakom od dva segmenta - šminkanju i tretmanu. Collistar se u svojim oglasima smatra vrlo inovativnom tvrtkom; bila je prva koja je kreirala press uredničku kampanju, prva koja se prodaje isključivo u parfumerijama kako bi se reklamirala na radiju, a jedna je od prvih tvrtki koja je koristila internet (1995). Njihovi proizvodi poznati su u svijetu po visokokvalitetnom, specifičnom i modernom pakiranju. Acqua Attiva je prvi muški miris ove poznate marke, predstavljen 2009. godine, inspiriran Italijom i mediteranskim morem i vegetacijom. Dizajner Collistar ima 19 parfema u svojoj bazi mirisa. Collistar je nova marka mirisa. Najstarije izdanje nastalo je 2008. godine, a najnovije je iz 2018. godine.


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE