Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Sun Ultra Protection Tanning Cream Spf 30


74.00 KM

150ml



ŠIFRA 8015150260510

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+7 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

OPIS PROIZVODA

Dizajnirana za ultra osjetljive tipove kože i idealna za veoma jake sunčane uvjete, ova krema garantuje visoku zaštitu od sunčevih zraka, dok je, istovremeno zahvaljujući dodatku Unipertana, omogućavajući čak i onima koji ne preplanu lako da steknu veliča


NAČIN KORIŠTENJA

Nanesite kremu na tijelo i lice neposredno prije izlaska na sunce.


SASTOJCI

Unipertan, vitamin E, shea maslac i ulje slatkog badema.


O BRENDU

Collistar je kozmetička tvrtka osnovana u Italiji. Na svom samom početku bila je kozmetička divizija farmaceutske tvrtke sve dok Daniela Sacerdote nije 1982. preuzela vodeću menadžersku poziciju i postala poznatim kozmetičkim i parfumerijskim imenom. Collistar je kupila Bolton Group 1993. godine, a Daniela je i dalje držala svoje mjesto. 2006. godine osvojila je prvo mjesto na tržištu Global Beaute u svakom od dva segmenta - šminkanju i tretmanu. Collistar se u svojim oglasima smatra vrlo inovativnom tvrtkom; bila je prva koja je kreirala press uredničku kampanju, prva koja se prodaje isključivo u parfumerijama kako bi se reklamirala na radiju, a jedna je od prvih tvrtki koja je koristila internet (1995). Njihovi proizvodi poznati su u svijetu po visokokvalitetnom, specifičnom i modernom pakiranju. Acqua Attiva je prvi muški miris ove poznate marke, predstavljen 2009. godine, inspiriran Italijom i mediteranskim morem i vegetacijom. Dizajner Collistar ima 19 parfema u svojoj bazi mirisa. Collistar je nova marka mirisa. Najstarije izdanje nastalo je 2008. godine, a najnovije je iz 2018. godine.


Podijelite na:



KOMENTARI / RECENZIJE