1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
AKCIJA
Umbra Eau De Parfum
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

Umbra Eau De Parfum

284.00 KM
184.60 KM
50mlŠIFRA 8436543920031

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+18 PLAZA cvjetića

Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

LINIJA

Memory Collection


OPIS LINIJE

Memory Collection je linija parfema koja spada u klasične kreacije Ramona Monegala. Svaki miris iz ove linije je inspiriran osobnim događajima iz života i pretočen u parfem s najfinijim sastojcima svijeta.


OPIS PROIZVODA

Umbra je igra sjena u raskošnoj šumi u kojoj prevladava hladan, svjež planinski zrak, osvježavajuće herbalne biljke, a iz mokrog tla se uzdiže miris zemljanih minerala. Parfem koji osvježava svojim jedinstvenim notama mahovine i ublaženih agruma.


NAČIN KORIŠTENJA

Primjena na kožu


SASTOJCI

Glavne note ovog parfema su linearno raspoređene: vetiver, kanadska smola jele, bourbon, geranijum, madagaskarski papar, brazilska tonka, te mahovina. 


O BRENDU

Obitelj Monegal je najveće i najstarije ime u španjolskoj tradiciji stvaranja parfema. Od 1906. godine potječe tradicija stvaranja najfinijih parfema i sapuna, kada se otvorila Myrurgia, obiteljsko postrojenje s nebrojeno puno laboratorija i parfumera. Zbog svog prestiža i najkvalitetnijih mogućih sastojaka za parfeme, dobili su kraljevski pečat i postali službenim parfumerima španjolske kraljevske obitelji. Dan danas, Monegal parfemi koriste najekskluzivnije parfemske sirovine koje su dostupne na tržištu, a odlikuju se čistim, postojanim i snažnim mirisom. Ramon Monegal je parfumer 4. generacije svoje obitelji i nastavlja tradiciju stvaranja luksuznih, a pristupačnih parfema. Svaka kreacije nosi njegov potpis, a to su rafiniranost i pretakanje emocija u bočicu. Ova kuća u sebi ima nekoliko kolekcija. Memory Collection je inspirirana osobnim događajima iz života, kao što je na primejr Harley Davidson motor ili berba naračni u Andaluziji. Spanish Kolekcija je posvećena španjolskoj kulturi, a u njoj se nalazi i bestseller brenda, Flamenco, parfem koji je senzualan i opojan. Za sve ljubitelje mošusa, tu je White Collection koja kombinira bijeli mošus u srcu i bazi parfema. Tu je također i Ibiza, simbol hippy generacije i 60-ih godina prošlog stoljeća kada je rock'n'roll postao popularan te naposlijetku, Monegal uvijek napravi i posebne kreacije koje odstupaju od konvencionalnog, a to je Oud linija i njegove limitirane edicije.


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE