Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Pure Mariposa Eau De Parfum


330.00 KM

50ml


ŠIFRA 8436543920345

Neraspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+33 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

White


OPIS LINIJE

White Collection objedinjuje vrlo ekskluzivne mirise, koji su nekoć bili rezervirani samo za specifična tržišta i ekskluzivna prodajna mjesta kao što su: Bergdorf, Goodman, Saks, Fifth Avenue ili Bloomingdale's. Linija je prožeta originalnim kreacijama.


OPIS PROIZVODA

Mariposa na španjolskom jeziku znači leptir i kreacija je posvećena ljepoti leptira kada raširi svoja krila, dok je priroda u punom cvatu. Zbog toga miris odiše izbalansiranim, cvjetnim buketom, s notama ruže, laganog jasmina, nerolija i bijelog cvijeća.


NAČIN KORIŠTENJA

Primjena na kožu


SASTOJCI

Gornje note su vodene note, kalon, yuzu, šljiva, crni ribiz, grejp, narandža i bergamot;
srednje note su smokva, trava, osmantus, hrastova mahovina, tuberoza, ruža Taif, jasmin i đurđevak;
bazne note su kašmeran, mahuna tonke, breskva, sandalovina, iris, pačuli i jantar.


O BRENDU

Obitelj Monegal je najveće i najstarije ime u španjolskoj tradiciji stvaranja parfema. Od 1906. godine potječe tradicija stvaranja najfinijih parfema i sapuna, kada se otvorila Myrurgia, obiteljsko postrojenje s nebrojeno puno laboratorija i parfumera. Zbog svog prestiža i najkvalitetnijih mogućih sastojaka za parfeme, dobili su kraljevski pečat i postali službenim parfumerima španjolske kraljevske obitelji. Dan danas, Monegal parfemi koriste najekskluzivnije parfemske sirovine koje su dostupne na tržištu, a odlikuju se čistim, postojanim i snažnim mirisom. Ramon Monegal je parfumer 4. generacije svoje obitelji i nastavlja tradiciju stvaranja luksuznih, a pristupačnih parfema. Svaka kreacije nosi njegov potpis, a to su rafiniranost i pretakanje emocija u bočicu. Ova kuća u sebi ima nekoliko kolekcija. Memory Collection je inspirirana osobnim događajima iz života, kao što je na primejr Harley Davidson motor ili berba naračni u Andaluziji. Spanish Kolekcija je posvećena španjolskoj kulturi, a u njoj se nalazi i bestseller brenda, Flamenco, parfem koji je senzualan i opojan. Za sve ljubitelje mošusa, tu je White Collection koja kombinira bijeli mošus u srcu i bazi parfema. Tu je također i Ibiza, simbol hippy generacije i 60-ih godina prošlog stoljeća kada je rock'n'roll postao popularan te naposlijetku, Monegal uvijek napravi i posebne kreacije koje odstupaju od konvencionalnog, a to je Oud linija i njegove limitirane edicije.


Podijelite na:



KOMENTARI / RECENZIJE