1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
AKCIJA
Zlatan Eau De Toilette
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

Zlatan Eau De Toilette

108.00 KM
54.00 KM
50ml


ŠIFRA 07350084490000

Neraspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+5 PLAZA cvjetića

Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

LINIJA

ZLATAN


OPIS LINIJE

ZLATAN je urbani miris odlučnosti, snage i kontrasta, baš kao i sam Zlatan. Inspiracija je uzeta iz ličnih uspomena i iskustava iz njegovog vremena provedenog u Milanu i Parizu, divnim evropskim prijestolnicama.


OPIS PROIZVODA

Miris parfema Zlatana Ibrahimovića oslikava prednosti koje označava sama fudbalska ikona Zlatan Ibrahimović. Njegovi parfemi sadrže brojne pažljivo odabrane sirovine najvišeg kvaliteta. Ulja su miješana da bi se osigurala dugovječnost, tj. trajanje istih.


NAČIN KORIŠTENJA

Primjena na kožu


SASTOJCI

Gornje note su zelena trava, limun i začini;
srednje note su morske note i lavanda;
bazne note su drvene note, vetiver i koža.


O BRENDU

Zlatan Ibrahimović je švedski profesionalni fudbaler bosanskog porijekla. Igra za pariški fudbalski klub Paris Saint-Germain i kapiten je fudbalske reprezentacije Švedske. Dizajner Zlatan Ibrahimovic Parfums ima 6 parfema u svojoj bazi mirisa. Zlatan Ibrahimovic Parfums je relativno novi brend mirisa. Njegovo prvo, odnosno najranije izdanje nastalo je 2015. godine, a najnovije nam stiže iz 2017.godine. Nos koji je radio na mirisima je Olivier Pescheux, a promocija je izvedena uz pomoć samog Ibrahimovića.


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE