1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
AKCIJA
Supreme Pour Femme Eau De Toilette
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

Supreme Pour Femme Eau De Toilette

108.00 KM
54.00 KM
50ml


ŠIFRA 07350084490130

Neraspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+5 PLAZA cvjetića

Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

LINIJA

SUPREME


OPIS LINIJE

SUPREME POUR HOMME je mješavina mirisa punih osvježavajućih citrusa i elegantnih, drvenastih nota, za supreme, snažnog, te neovisnog muškarca, te supreme, nezasitu ženu.


OPIS PROIZVODA

Za razliku od prvog mirisa Zlatan Pour Homme, koji je izražavao urbani i dinamični životni stil grada, dva nova mirisa nadahnuta su odmorom, opuštanjem i ljetnim dijelom godine. Novim parfemskim duetom Supreme Zlatan želio je prenijeti atmosferu koju je proživio tokom odmora u Meksiku. Supreme Pour Homme osvježit će vas igrom limuna, đumbira, ružičastog bibera i drveta, dok Supreme Pour Femme razvija svjetleće note zelene mandarine i bergamota, kombinirajući ih sa ženstvenim, nježnim notama božura i sočne kruške.


NAČIN KORIŠTENJA

Primjena na kožu


SASTOJCI

Gornje note: bor, grejp.
Srednje note, srce parfema: kadulja, lavanda.
Donje, bazne note: suho drvo i hrastova mahovina.


O BRENDU

Zlatan Ibrahimović je švedski profesionalni fudbaler bosanskog porijekla. Igra za pariški fudbalski klub Paris Saint-Germain i kapiten je fudbalske reprezentacije Švedske. Dizajner Zlatan Ibrahimovic Parfums ima 6 parfema u svojoj bazi mirisa. Zlatan Ibrahimovic Parfums je relativno novi brend mirisa. Njegovo prvo, odnosno najranije izdanje nastalo je 2015. godine, a najnovije nam stiže iz 2017.godine. Nos koji je radio na mirisima je Olivier Pescheux, a promocija je izvedena uz pomoć samog Ibrahimovića.


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE