1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
AKCIJA
Myth Bloom Femme Eau De Toilette
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

Myth Bloom Femme Eau De Toilette

108.00 KM
54.00 KM
50ml


ŠIFRA 07350084490420

Neraspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+5 PLAZA cvjetića

Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

LINIJA

MYTH


OPIS LINIJE

MYTH je treća kolekcija parfema Zlatana Ibrahimovića. Ljepota švedske prirode bila je inspiracija za stvaranje neodoljivih mirisa iz navedene kolekcije. Mit, sami za sebe.


OPIS PROIZVODA

MYTH BLOOM je za žene, inspirirana Zlatanovom ljubavlju i uvažavanjem skandinavskih šuma, voda i krajolika. To je također počast drevnoj boginji ljubavi i ljepote Skandinavije, Freyji, kao i modernoj mitskoj ženi koja je dovoljno snažna da otkrije svoju osnovnu žensku mekoću.


NAČIN KORIŠTENJA

Primjena na kožu


SASTOJCI

Gornje note su djetelina i cvijet jabuke;
srednja nota je divlja ruža;
bazne note su cedar i bijela šuma.


O BRENDU

Zlatan Ibrahimović je švedski profesionalni fudbaler bosanskog porijekla. Igra za pariški fudbalski klub Paris Saint-Germain i kapiten je fudbalske reprezentacije Švedske. Dizajner Zlatan Ibrahimovic Parfums ima 6 parfema u svojoj bazi mirisa. Zlatan Ibrahimovic Parfums je relativno novi brend mirisa. Njegovo prvo, odnosno najranije izdanje nastalo je 2015. godine, a najnovije nam stiže iz 2017.godine. Nos koji je radio na mirisima je Olivier Pescheux, a promocija je izvedena uz pomoć samog Ibrahimovića.


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE