1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
AKCIJA
Black Nomad
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

Black Nomad

245.00 KM
122.50 KM
100mlŠIFRA 07350084491014

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+12 PLAZA cvjetića

Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

LINIJA

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ BLACK NOMAD


OPIS LINIJE

BLACK NOMAD je Zlatanovo putovanje, njegove avanture i njegova iskustva u snažnom, elegantnom novom muškom mirisu napravljenom od eukaliptusa, drveta i pačulija i predstavljenom u ograničenom izdanju i numerisanoj kutiji.


OPIS PROIZVODA

Poznati fudbaler Zlatan Ibrahimović najavio je svoj novi muški parfem pod nazivom Black Nomad kao limitirano izdanje. Miris, opisan kao moćan i elegantan, intenzivan i složen, izlazi u novembru 2017. godine u 5000 bočica, nadahnut Zlatanovim putovanjima, avanturama i iskustvima.


NAČIN KORIŠTENJA

Primjena na kožu


SASTOJCI

Gornje note su eukaliptus i smole;
srednje note su sandalovina i kedar;
bazne note su pačuli i vetiver.


O BRENDU

Zlatan Ibrahimović je švedski profesionalni fudbaler bosanskog porijekla. Igra za pariški fudbalski klub Paris Saint-Germain i kapiten je fudbalske reprezentacije Švedske. Dizajner Zlatan Ibrahimovic Parfums ima 6 parfema u svojoj bazi mirisa. Zlatan Ibrahimovic Parfums je relativno novi brend mirisa. Njegovo prvo, odnosno najranije izdanje nastalo je 2015. godine, a najnovije nam stiže iz 2017.godine. Nos koji je radio na mirisima je Olivier Pescheux, a promocija je izvedena uz pomoć samog Ibrahimovića.


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE