Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Emporio Stronger With You Intensely


139.00 KM

30MLŠIFRA 3614272225695

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+14 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

EMPORIO BABEL HE


OPIS LINIJE

Emporio Armani She je nova verzija mirisa Because It’s You. Zamišljen kao miris osjećaja zaljubljenosti, uzbuđenosti i adrenalina, stvoren je od delikatnih voćnih i floralnih nota. Sama linija je opisana kao nježna i strastvena, fragilna i moćna u isto vrijeme.


OPIS PROIZVODA

Lansiran 2019., Armani Stronger With You živi u sadašnjosti, nošenoj energijom modernosti. Nepredvidivo iznenađuje svojom originalnošću, poput začinjenog akorda u gornjim notama - miksa kardamoma, ružičaste paprike i listova ljubičice. Naslijedio je Armanijevu samopouzdanu eleganciju, laganu nonšalantnost i mladost. Stronger With You je začinjeni parfem za muškarce, koji komunicira senzualno: zadimljena vanilija zaljubljuje se u šećerno obložen kesten.


SASTOJCI

Top-coat ovog parfema čine ružičasta paprika, smreka i ljubičica koji se ljupko povezuju sa srcem parfema: lavandom, kaduljom, karamelom i cimetom. Bazne note ovog parfema se sastoje od ćilibara, tonke, vanilije i antilopa.


O BRENDU

Giorgio Armani, poznati talijanski modni dizajner, najpoznatiji po svojim linijama muške odjeće, pretočio je svoj osjećaj za modu i  estetsku viziju u svijet mirisa, šminke i njege kože. Njegova elegancija, bezvremenska sofisticiranost, nenametljiva jednostavnost i besprijekoran stil, odražavaju se kroz proizvode napravljene od najkvalitetnijih materijala. Armani je karijeru započeo kao dizajner izloga u robnoj kući i radio do kupca muške odjeće. Od 1960. do 1972. radio je kao dizajner u poznatoj kući Nino Cerutti, a zatim radio kao neovisni dizajner za brojne modne kuće prije nego što je osnovao vlastiti brend. Prvu je kolekciju muške odjeće predstavio 1975. godine, a slijedila je linija za žene iste godine. Armani je širu publiku stekao svojim radom s popularnim filmom "American Gigolo", u kojem je lik Richarda Gerea nosio elegantne Armanijeve dizajne. Istoimena marka se proširila tijekom kasnih 1970-ih i ranih 1980-ih, nudeći razne kolekcije u različitim cjenovnim rasponima, pantalonama, donjem vešu, dodacima i sporazumom s L'Orealom, mirisima i kozmetičkim proizvodima. Giorgio Armani Beauty predstavio je Armani za žene 1982., a potom Armani za muškarce 1984. Ova dva mirisa dio su dugog i uspješnog niza mirisa koji je izdala ova marka, nastavljajući sa ovim stilom kroz 21. stoljeće.


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE