Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Explorer For Men Eau De Parfum


91.00 KM

30


ŠIFRA 3386460101059

Neraspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+9 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

OPIS LINIJE

Od Južne Afrike do Haitija, Italije, Njemačke ili Indonezije; Mont Blanc EXPLORER poziva istraživače na fantastično putovanje, pružajući im priliku da otkriju najrjeđe sastojke i proizvodne metode koje kombiniraju izradu s najnovijom tehnologijom.


OPIS PROIZVODA

Explorer od Mont Blanc je drveni aromatični miris za muškarce. Explorer su kreirali Jórdi Fernandez, Antoine Maisondieu i Olivier Pescheux. Mont Blanc najavljuje novi miris muškog stupa koji se na tržište pojavljuje u februaru 2019. Montblanc Explorer govori o avanturama, potrazi za izvrsnošću, izazovnim konvencijama i istraživanju četiri strane svijeta.


SASTOJCI

Gornje note su bergamot, ružičasti biber i kadulja; srednje note su haićanski vetiver i koža; bazne note su ambroxan, akigalawood, list indonezijskog pačulija i kakao.


O BRENDU

 Kompanija koja ima tradiciju staru  više od 100 godina, dizajniranja  koznih proizvoda, luksuznih pisaćih  instrumenata, satova i kožnih proizvoda. U poslovnom svijetu smatra se simoblom moci i uspjeha. Logotip brenda i zaštitni znak, zaobljena zvijezda predstavlja vrh snova Mont Blanc - najveću evropsku goru.    Godine 2001. otvara se novo poglavlje u Montblanc istoriji brenda  –  parfemski proizvodi. Pri izradi  bočica  inspirisan je svojim dizajnom Meisterstück pera, napravljenim od stakla i metala. Dizajn je minimalističan i luksuzan, savršen za koncept ovog brenda.


Podijelite na:



KOMENTARI / RECENZIJE