Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Collection Orange Bahia Eau De Parfum


415.00 KM

125MLŠIFRA 3386460103077

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+42 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

BOUCHERON COLLECTION


OPIS LINIJE

Zbirka parfema inspirisana uspomenama na Maison Boucheron - lovce na dragulje. Ispunjeni bogatim emocijama, prikrivaju spektakularna mirisna blaga u svojim zavodljivim bočicama.


OPIS PROIZVODA

Boucheronova Orange de Bahia potječe iz šumećih uličica tropske brazilske države koji se ljuljaju u ritmu muzike sambe po kojoj je poznata. Ovaj višeslojni zeleno-cvjetni-citrusni eau de parfum unosi sjajnu blistavu svježinu i jedinstvenu slatku slatkoću.


SASTOJCI

Gornje note ovog parfema su narandža i zelena mandarina; srednje note čine ruža, smokva i kokosovo mlijeko; bazne note se sastoje od bijelog ekstrakta cedrovine i jantarovine.


O BRENDU

Ove godine Maison Boucheron proslavio je 162 godine dizajna i stvaranja. Osnovao ga je Frédéric Boucheron 1858. godine, u Place Vendôme. Poznat u cijelom svijetu po smjelom, slobodnom stilu, Boucheron je osvojio ženska srca nudeći sve kreativniji set nakita s karakterističnim kamenjem. Već 162 godine Boucheron usmjerava svoju stručnost u materijale koje koristi.Prepoznat kao veliki kipar zlata, Maison je uvijek davao prednost obradi ovog metala čija se veličanstvenost otkriva pod obrtničkim rukama. U zbirci Serpent Bohème životinja nije predstavljena figurativno, već simbolično, što čini rad Maison-ovih zlatara utoliko važnijim. Da bi materijal oživio, gonitelji gurnu metal u oblik pomoću čekića i alata za ganjanje. Pritom i sam nakit oživi, te postaje neodoljiv komad svake žene slobodnog stila.


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE