1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
NOVO
Collection Orange Bahia Eau De Parfum
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

Collection Orange Bahia Eau De Parfum

398.00 KM

125MLŠIFRA 3386460103077

Raspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+40 PLAZA cvjetića

Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe

LINIJA

BOUCHERON COLLECTION


OPIS LINIJE

Zbirka parfema inspirisana uspomenama na Maison Boucheron - lovce na dragulje. Ispunjeni bogatim emocijama, prikrivaju spektakularna mirisna blaga u svojim zavodljivim bočicama.


OPIS PROIZVODA

Boucheronova Orange de Bahia potječe iz šumećih uličica tropske brazilske države koji se ljuljaju u ritmu muzike sambe po kojoj je poznata. Ovaj višeslojni zeleno-cvjetni-citrusni eau de parfum unosi sjajnu blistavu svježinu i jedinstvenu slatku slatkoću.


SASTOJCI

Gornje note ovog parfema su narandža i zelena mandarina; srednje note čine ruža, smokva i kokosovo mlijeko; bazne note se sastoje od bijelog ekstrakta cedrovine i jantarovine.


O BRENDU

Godine 2018, Maison Boucheron će slaviti 160 godina postojanja. Poznati širom svijeta zbog svog stila, Boucheron je osvojio ženska srca izradom karakteristicnih glamuroznih komada nakita ukrasenog karakterističnim kamenjem. Kreirao je za carsku porodicu Romanove kao i za najvece svjetske ikone stila poput Coco Chanel, Audrey Hepburn i druge…  

Boucheron 2017. godine lansira luksuznu liniju koja uključuje šest mirisa, koji kombinuju luksuz i prestiž. Ovom linijom Boucheron familija oslikava svoja iskustva i putovanja u veličanstvenim staklenim bočicama koje odisu luksuzom i glamuroznoscu.


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE