Besplatna dostava za narudžbe preko 100KM
1 besplatan uzorak uz kupovinu
Šaljemo širom Bosne i Hercegovine
Prednosti

Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

Collection Patchouli D'angkor Eau De Parfum


415.00 KM

125ml


ŠIFRA 3386460103107

Neraspoloživo stanje


W.PLAZA d.o.o. Sarajevo se trudi da opisi, slike i cijene proizvoda budu kompletne i bez greške. U slučaju grešaka pri prikazu informacija ne preuzimamo odgovornost.

+42 PLAZA cvjetića

Prednosti


Dostava unutar 1-3 radnih dana
Besplatno pakovanje
1 besplatan uzorak
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100KM

LINIJA

BOUCHERON COLLECTION


OPIS LINIJE

Zbirka parfema inspirisana uspomenama na Maison Boucheron - lovce na dragulje. Ispunjeni bogatim emocijama, prikrivaju spektakularna mirisna blaga u svojim zavodljivim bočicama.


OPIS PROIZVODA

Sastav ovog parfema otvara se sočnom kruškom i pjenušavim bergamotom. Nakon njih slijede upečatljivi akordi burbonske paprike koja je u kontrastu sa esencijama nježnog jasmina. Toplo guaiac drvo u bazi daje cjelokupnom mirisu senzualnu dozu primamljivosti, a njegova kombinacija s pačulijem i bijelim mošusom ostavlja tajanstven, zavodljiv trag na Vašoj koži. Patchouli d'Angkor dizajnirao je 2019. francuski parfumer Nathalie Lorson koji je inspiraciju pronašao u kambodžanskom hramskom kompleksu Angkor Wat.


SASTOJCI

Gornje note ovog parfema su bergamot i kruška; srednje note su jasmin i biber; bazne note line pačuli, bijeli mošus i guaiac drvo.


O BRENDU

Ove godine Maison Boucheron proslavio je 162 godine dizajna i stvaranja. Osnovao ga je Frédéric Boucheron 1858. godine, u Place Vendôme. Poznat u cijelom svijetu po smjelom, slobodnom stilu, Boucheron je osvojio ženska srca nudeći sve kreativniji set nakita s karakterističnim kamenjem. Već 162 godine Boucheron usmjerava svoju stručnost u materijale koje koristi.Prepoznat kao veliki kipar zlata, Maison je uvijek davao prednost obradi ovog metala čija se veličanstvenost otkriva pod obrtničkim rukama. U zbirci Serpent Bohème životinja nije predstavljena figurativno, već simbolično, što čini rad Maison-ovih zlatara utoliko važnijim. Da bi materijal oživio, gonitelji gurnu metal u oblik pomoću čekića i alata za ganjanje. Pritom i sam nakit oživi, te postaje neodoljiv komad svake žene slobodnog stila.


Podijelite na:KOMENTARI / RECENZIJE